nendre prieš 7 metus
O su tomis laravelio beginerio ziniomis (kalbu apie laracats pamokas) jau galima pradeti ieskoti darbo, ar vis dar per mazai ir per maza ir per maza.... :D
nendre prieš 7 metus
Laukiu daugiau atsiliepimu, nes prie sito matau -1. Tai gal geriau griebt Laravel?
nendre prieš 7 metus
Optimistinis pirmadienis :D As visa savaitgali prie ju prasedejau, kol susidejau, kad veiktu be error'u :D
nendre prieš 8 metus
yra front-end, back end developeriai, full stack ir web developeriai. Del pirmuju triju aisku, o kuo skiriasi web developeris nuo likusiu?
nendre prieš 8 metus
ir kodel man nuolat dega, kad yra naujas pranesimas, jeigu jis perskaitytas, atsakytas, ir siaip viskas isklinkinta ir perklinkinta?
nendre prieš 8 metus
na skaiciau, kad yra it architektai. tai ir idomu, ka jie daro. nezinau, kur tu gyvenime, bet mano pasaulyje viskas matuojama pinigais ir niekas nieko man uz dyka neduoda :D
nendre prieš 8 metus
Pasirinkau phyton. O kiek reikia moketi programuoti, kad jau galetum gauti darba?
Ir dar idomus klausimas iskilo. Kas yra architektas? Ka jis daro? Nes dabar pradejau mokytis apie klasiu paveldejima. Tai architektas ir sugalvoja kiek tu klasiu bus ir kas ka paveldes ar jo kita funkcija?
nendre prieš 8 metus
Kiek laiko uzimtu ismokti Java, Javascript, C#, python, jeigu zinai, kas yra funkcija, visus ciklus, masyvus? ne visas kalbas bendrai, o po viena?