Alter prieš 9 metus
Įspūdinga, matosi esi ne naujokas šioje srityje. Aš kažkada bandžiau žaisti garry's mod, bet vienam kažkaip nuobodu buvo, nesisekė konstruot tai šiek tiek pažaidžiau ir ištryniau. Įmanoma su cracked žaist multiplayer? Jei taip, galbūt reiktų pabandyt.
Taip, aš pats esu "piratas". Serverį hostinu jau keletą metų tiek legaliems, tiek ir kitiems "piratams". Pastaruoju metu ir aš nebežaidžiu, nes neberandu žaidėjų(tarp lietuvių ypač sunku jų rasti, nes daugumai žaidimas per sudėtingas).
Alter prieš 9 metus
Galiu būt programuotoju už atlygį. Programuoju jau ne vieną ir ne du metus. Įskiepių kūrime jau moku viską. Esu sukūręs savo platformą(berots žinai jau). Dar nesusidūriau su užduotimi, su kuria nebūčiau susitvarkęs. Turiu rekomedacijų. Skype mano turi.
Alter prieš 9 metus
Šis žaidimas žlunga, jį po truputį pakeičia cs:go. Pagrindinė priežastis kodėl daugiau yra žaidžiančių counter-strike 1.6, o ne cs:go yra ta, kad senolis turi dvi plačias rinkas: steam ir non-steam, o naujasis tik vieną - mokamą(steam). Taip pat reiktų paminėti, jog ne visi perka gerus kompiuterius žaidimams, tad renkasi žaidimą, kurį jų senukas pavežtų.
Alter prieš 9 metus
Teko daug praktikuotis su šiom: c++, java, c#, javascript, pascal, lua, pawn. Daugiau nei nepamenu, nors esu tikras, jog praleidau 1-2.
@karolis @CodeMenas Čia kalba ėjo apie programavimo kalbas, ne hypertext.
Alter prieš 9 metus
Nėra įdomių serverių, tad nežaidžiu. Įsijungiu kuomet kuriu projektą. Tenka patestuot sistemas, kurias sukuri.