------------------ prieš 9 metus
Man tai labai patinka maltos daina: https://www.youtube.com/watch?v=wevxW3l_tkg
Wow visai įdomiai čia, reiks pabandyt eit ieškoti, netoli manęs yra daug jų
GTA VI. Todėl, nes įdomu kaip Rockstar Games nustulbins dar kartą.
Tai gerai, kad jie nekuria, ir to net nereikiai kaip įmanoma pažaisti lol'ą per telefoną, ten jau valdymas ir t.t užimtu pusę telefono, per planšetę gal kaip nors, bet vistiek ne. Ant konsolių tai išvis sunkiai būtu su joysticku valdyti tai...
@Ryo tu nežinojai, kad pvz fnatic'us remia steelseries, todėl jie ir turi žaisti su jų prietaisais..
@Barzdocius Šeip ten tikrai netyčia, kadangi tos ausinės gali išsiardyti į tris dalis bet ten mygtuką reikia paspaust, o aš su tom ausinėm taip ir žaidžiau, ir kai bandžiau traukt, bet nepaspaudžiau mygtuko biški išlūžo :D
Čia ne gif'as bet manau prajuokins www.youtube.com/watch?v=q6EoRBvdVPQ
Turiu steelseries sensei [raw] pelę, pasirinkau ją ne dėl to ką ji gali, o dėl to nes ji labai gražiai atrodė :D kadangi aš turiu frost blue edition, pasigooglinkit, tokkia balta ir šviečia mėlynai, klaviatūra mano Logitech Gaming Keyboard G510, turi 18 programuojamų mygtukų, turi ausinių bei mikrafonu input (ta prasme, kad gali prisijungti mikrafona ir ausines prie klaviatūros, viskas veiks ant kompo aišku, bet pvz jei laidas per trumpas ir t.t padeda, pats turiu ausinių trumpesnį laidą). Taipat turėjau pelę Razer Taipan, nusiskundimu neturiu, tik per stipriai trenkiau į stalą o paskui padaužiau dar iš susinervinimo taiiiiii žinot kaip ten buvo. Ausinės pas mane Razer Electra, irgi neblogos jau metus ar daugiau kaip turiu labai patogios. Anksčiau turėjau Steelseries 5H V2 ausines, bet su ja buvo per daug lūžių, pirmas kai patraukiau laidą jungiantį ausines ir kompą per stipriai ir iš ausinių išsitraukė abu laidai tokie smulkųs (t.y nuplyšo) o antrą kartą sulūžo nepataisomai - per pusę (bet ne dėl to, kad daužiau, o netyčia :))
Mini-Games jau nuvalkiotas, nebent atrastumėt dar kokių įdomių minigames, ar dar kažko, bet the fallen sun irgi labai įdomiai atrodo. O nepagalvojai, kad jūs galėtumėt abudu padaryt viename serveryje, tik galėtum pasirinkt pats kur nori žaisti ? Galėčiau prisidėt prie projekto jei reikia kaip programuotojas (galėčiau kurti pluginus), builderis (bet ne per geriausias) arba prižiūrėtojas, jei atsiras vietos.