------------------ prieš 9 metus
Aš už vidmantą, šeip eičiau už garverį, bet man šis jo darbas atrodo per daug apkrautas efektais, tiesiog per didelė makalynė gavosi su tais efektais, tuolabiau - nelygios jėgos. Bet galiu pagirti garveri tavo darbas tikrai gražus suderinta viskas normaliai, tik per daug efektų manyčiau. Vidmantai apie tavo darbą jau tavo temoje sakiau :)
Ačiū už kritiką, dabar pabandžiau kitą darbą, tikrai ilgai užtrukau, mažoj versijoj gana gražiai atrodo, o didelioj matosi visas pixelartas:
Mini versija:
Didele versija:
@Gedriau Na aš tik vakar pradėjau tą daryti, ir taip, tai neatrodo kaip pixel artas todėl, kad spalvos pasikeitė kai didinau, ir aš dar rotatinau, kad igytu normalesnę formą, taipat dar vienas bandymas :
@Vidmantas Galvojau neatspės niekas, nes man nelabai užneša į skrynia ten :D, galvojau ar kitiems užneša, ačiū :)
@Vidmantas Su lightningu pakeistu dabar daug gražiau atrodo, bet vistiek tekstas man nelabai, pamažink opaticy shadow iki ~20, padaryk, kad ta O raidė matytusi visa, pabandyk pakeitinėti mode ( tipo screen, lighting ).
Net nekilo nuomonė, kad galima tiek laiškų išsiūsti per 15 minučių, labai įdomi informacija :)
Dar vienas faktas gal, ar daugiau easter eggas tai va, kas nusipirko collectors edition, prie to turėjo gauti žemėlapį su map'u, bet perskanavus jį su blue light'u galima pamatyti daug įvairiausiu dalykų, vienas iš jų chiliad kalno mįslė kuri vis dar neišspręsta, tai yra ateiviai (tekstas - "They are here"). Daug nešnekėsiu, visas perskanuotas mapas su blue light ir pažymėtos vietos -
@Vidmantas Pirma, dar ko nepridūriau - visas darbas man kažkaip per tamsus. Tekstui tai manyčiau reiktu pamažinti shadow opaticy, norėtusi, kad matytusi visa O raidė, taipat norėtusi, kad ir tekstas būtu šviesesnis, daugiau nesugalvoju, pats senai jau gfx'inau, bet va vienas darbas (pridėčiau daugiau, bet yra dingę nes buvo problema su windowsais), čia toks simple tekstas, nieko nesakyk apie darbą - jis baisus, žinau :D http://i.imgur.com/EFZDhQH.png
Priglausiu. Esu matęs šią sistemą - tokia simple, bet gera. :) + Karma