------------------ prieš 9 metus
Norėtusi sužinoti kokia tavo įdėja, ką tu žadi kurti, negi tiepatys darbai ir t.t? Gal kažkas naujo, jei turi laiko papasakok, būtu įdomu sužinoti.
Pats buvau jo vienam koncerte, patiko, gražiai dainuoja, jo dainos neblogos, o kaip žmogus jisai man nelabai patinka, nes jis toks žmogus kuriam ant kitų po*** ir galvoja tik apie save (egoistas). Ir tuolabiau dėl tokių nesąmonių palikti scena Lietuvoje? Man jis juokingas, bet aišku gaila, nes kaip dainininkas jis buvo geras.
Radau klaidą " Noriu visiems kurie domisi "Grand Theft Auto" žaidimu pasiūlyti prisijungti prie mūsų bendruomenės.". Kaip supratau jūsų įdėja yra GTA 5 žaidimas, o ne GTA 5 ir senesnės dalys.
Aš taipogi iš ten čia perėjau, gal ten daugiau žmonių, bet ten pilna vaikučiu kurie mėto pvz -REP iš oro, taipat administratoriai šūdą mala, ne visi, bet pusė - taip.
Labai gražiai atrodo, taipat kaip supratau ten ir dega elektrine spalva viskas? Būtu smagu turėti tokį elektrinės spalvos ugnies žiebtuvėlį
Amm, jei nežinojai tai tas SMART Ink mygtukas yra iš SMARTBOARD, kurios dažniausiai būna mokykloje ant kūrių gali paišyti ir t.t, ten su driveriais tos programos atsiranda tas mygtukas. O šeip jei eina kažkokiu kitu būdu prisidėti mygtukus tada nežinau.
Yra parduotuvių iš kurių nusipirkt gali, bet kainos jei ką kosminės. Va viena: https://lolskinshop.com