Ron prieš 8 metus
@deepfall Tikrai taip, sutinku su tavimi. Gal tai todėl, kad Lietuvoje sudėtinga situacija su finansais (nežinau), bet pats gyvenu Anglijoje ir jau esu pratęs prie to, jog už beveik viską reikią mokėti pinigus, todėl prireikus kažkokios pagalbos iš karto žinau, kad reikią suderinti užmokestį :)
Ron prieš 8 metus
Siūlyčiau atnaujinti temų tipų temą bei papildyti ją nepaminėtomis Markdown teksto redagavimo galimybėmis (lentelės ir t.t.).
Ron prieš 8 metus
@SkepticalHippo Na taip, pats video atrodo tikrai puikiai. Žaidimo siužetas kaip ir daugelyje šio žaidi o dalių - tas pats, t.y. lenktynės arba bėgimas nuo policijos, todėl šį kartą tikiuosi didesnio miesto, platesnių gatvių bei grafikos kuri užtikrinų žaidimo kokybę :)
Išlikimo žaidimai man taip pat patinka, tačiau The Black Death iš video nepasižymi visomis galimybėmis kurių labiausiai norėtusi, tačiau tikėkimės, jog ir šis žaidimas taps vienu iš favoritų :)
Ron prieš 8 metus
@SkepticalHippo Pasidomėjau ir aš katik apie No Man's Sky, ir tikrai paliko didelį įspūdį vien dėl spalvingos šio žaidimo aplinkos bei siužeto :)
Ron prieš 8 metus
@DonSnolva O kodėl negalima tiesiog sąžiningai dirbti bei mokėti mokesčius valstybei?
Ron prieš 8 metus
1000 paspaudimų = 1.20$ 1.20$ = 1.10€ Per valandą galbūt ir įmanoma padaryti 1000 paspaudimų, tačiau mažai tikėtina, kadangi paspaudimas bei puslapio krovimas kaip minėjai užtrunka iki 5 sekundžių. Žodžiu per valandą tu uždirbsi tik 1.1€, kuomet susiradęs normalų darbą tu gali uždirbti per valandą ~2.13€ (vidutinis valandinis atlyginimas lietuvoje), todėl manau kur kas labiau apsimoka susirasti normalų darbą bei pradėti dirbti bei užsidirbti nei spaudinėti kažkokias nuorodas ir į tai bereikalingai investuoti savo laiką, kuomet nėra jokių šimtaprocentinių garantijų, kad ta suma kurią tu turėtum gauti už nuorodų spaudinėjimą pasieks tavo banko saskaita. Tiesiog pagalvok kuris variantas tavo manymų geresnis :)