Ron prieš 8 metus
Oho kokia aktyvi tema :) Smagu matyti tiek daug komentarų bei temos peržiūrų! :)
Ron prieš 8 metus
Nice app, manau pravers, ir pradėsiu naudoti, nes Team Speak man labai stringa :(
Ron prieš 8 metus
Daug galvojau koks šio įšūkio tikslas, ir galiausiai priėjau tinkamiausią išvadą, jog ateityje būtų ką vaikams papasakoti :D
Ron prieš 8 metus
Teko domėtis šiuo renginiu, tačiau neteko išbandyti kūrėjų žaidimų, nors iš tiesų labai norėčiau. Smagu, kad yra organizuojami tokie renginiai skatinantys atskleisti savo gebėjimus šioje srityje. Pats šiuo metu taipogi esu susidomėjęs žaidimų kūryba, todėl manau, jog tai mane dar labiau motyvuos.
Ron prieš 8 metus
Čia kas? Labdara ar žaidimų bendruomenė? Manau tokiu narius reikią atitinkamai bausti, kadangi jau ne pirmas kartas kuomet randu tokio turinio temą. Patarimas temos autoriui apsilankyti nurodytame forume bei temą sukūrti ten, o ne šiame forume.
Ron prieš 8 metus
Man tavo idėja labai primena Clash of Clans žaidimą, kadangi idėja ta pati, tačiau virtuali erdvė skirtinga. Nemanau, jog toks projektas sulauks didelio susidomėjimo, kadangi pagrinde dabar samp auditorija oreantuojasi į GRP.