Ron prieš 8 metus
Ankstyvoje vaikysteje zaidimai su furomis buvo vieni is megstamiausiu... Galbut todel, kad mano pats pirmas kompiuterinis zaidimas buvo Kelyje 2, o antras berods 18 plieniniu ratu. Dabar kuomet aplink tiek daug ivairiu zaidimu kazin ar sugrysciau prie pirmuju savo zaidimu, nors sita galbut ir ismeginsiu :)
Ron prieš 8 metus
@PamParam @geltonakatė O ka pasiulytumete daryti jeigu mano kompiuteris sugedes ir naudojuosi telefonu? Kodel Jus taip atmestinai ziurit y si pasiulyma? :D Tiesiog laimetojas galetu pasirinkti kokio prizo jis nori, t.y. Steam zaidimo ar Google gift card.
Ron prieš 8 metus
@deepfall Taciau kam man reikalingas tas STEAM jeigu mano kompiuteris per silpnas visiems is cia isvardintu zaidimu bei begales kitu, todel manau puiki alternatyva siems prizams butu Google play card gift'ai, kadangi Google play zaidimu parduotuveje taipogi kaip ir Steam atsiranda mokami zaidimai, todel manau tai puikus prizas butu.
Ron prieš 8 metus
Nemanau, kad tai reikalinga, kadangi dabar labai retas atvejis, kuomet nauji žaidimų serveriai išsilaiko ilgą laiką, todėl siūlyčiau investuoti laiką bei pinigus į kitokio tipo projektą.
Ron prieš 8 metus
@SkepticalHippo Neskaitant STEAM žaidimų tai manau, jog vertingiausias prizas būtų Google Play Gift Card ;)
Ron prieš 8 metus
Įdomiai įdomiai sugalvojo :) Tik vienas pastebėjimas, kad kojos labai jau plonos atrodo :D