Ron prieš 8 metus
Aš rinkčiausi Andriod, kadangi lengvai perprantamas bei iškilus problemoms su OS manau greičiau sulauktum atsakymo iš Android naudotojų nei iš iOS.
Ron prieš 8 metus
Dar pabandyk padaužyt tai gal suprasi kodėl neveikia, nes iki šiol kaip matau nesupranti.
Ron prieš 8 metus
O gal geriau palikime viską taip kaip yra, kadangi dabar labai patogu naudotis forumu, ir nemanau, kad toje pusėje reikėtų papildomų elementų.
Ron prieš 8 metus
O man tai netrukdo, kadangi be avatarų labai tuščias plotas pasiliks, tačiau būtų galima tai šiek tiek žinoma patobulinti ir avatarų laukelius padaryti baltus s juodais remeliais ir jų viduje įterpti skaičių kuris sibmolizuotų teigiamą/neigiamą karmą, ir nuo to priklausytų laukelio spalva, t.y. žalia ar raudona.
Ron prieš 8 metus
nemanau, jog reikią išradinėti dviratį ir prisigalvoti tai kas nėra labai reikalinga bei siūlyti alternatyvas kuomet šiuo metu turime puikiausiai veikiančią sistemą ;)
Ron prieš 8 metus
Man tai nesukėlė didelių nepatogumų, tačiau dabar iš ties keistai atrodo, kuomet pranešimo laukelis juda į apačią, o ne stovi vietoje kuomet scroll'ini į apačią.
Ron prieš 8 metus
Jei tau tai sukelia didelių problemų ar nepatogumų priekyje pavadinimo gali tiesiog parašyti žodį - Žaidimas
Ron prieš 8 metus
Vargu ar reikalinga šiai bendruomenei, kadangi iki šiol to neprireikė, ir kad atsiras tokia tema nuo to niekas nepasikeis, kadangi čia ne teismas... Čia žaidimų diskusijų planeta :)