Ron prieš 10 metų
Aš rinkčiausi Andriod, kadangi lengvai perprantamas bei iškilus problemoms su OS manau greičiau sulauktum atsakymo iš Android naudotojų nei iš iOS.
Ron prieš 10 metų
Dar pabandyk padaužyt tai gal suprasi kodėl neveikia, nes iki šiol kaip matau nesupranti.
Ron prieš 10 metų
O gal geriau palikime viską taip kaip yra, kadangi dabar labai patogu naudotis forumu, ir nemanau, kad toje pusėje reikėtų papildomų elementų.
Ron prieš 10 metų
O man tai netrukdo, kadangi be avatarų labai tuščias plotas pasiliks, tačiau būtų galima tai šiek tiek žinoma patobulinti ir avatarų laukelius padaryti baltus s juodais remeliais ir jų viduje įterpti skaičių kuris sibmolizuotų teigiamą/neigiamą karmą, ir nuo to priklausytų laukelio spalva, t.y. žalia ar raudona.
Ron prieš 10 metų
nemanau, jog reikią išradinėti dviratį ir prisigalvoti tai kas nėra labai reikalinga bei siūlyti alternatyvas kuomet šiuo metu turime puikiausiai veikiančią sistemą ;)
Ron prieš 10 metų
Man tai nesukėlė didelių nepatogumų, tačiau dabar iš ties keistai atrodo, kuomet pranešimo laukelis juda į apačią, o ne stovi vietoje kuomet scroll'ini į apačią.
Ron prieš 10 metų
Jei tau tai sukelia didelių problemų ar nepatogumų priekyje pavadinimo gali tiesiog parašyti žodį - Žaidimas
Ron prieš 10 metų
Vargu ar reikalinga šiai bendruomenei, kadangi iki šiol to neprireikė, ir kad atsiras tokia tema nuo to niekas nepasikeis, kadangi čia ne teismas... Čia žaidimų diskusijų planeta :)