Ron prieš 9 metus
Palyginus GTA I ir GTA II atrodo nedaug kuo skiriasi viskas, bet skirtumų tikrai yra. Peržiūrėjau visus video ir tikrai kiekviename video matėsi kur kas didesnės galimybės bei pačio žaidimo aplinka, bet veiksmas iš esmės išlieka toks pats. manau kur kas įdomiau būtų jeigu visos dalys būtų kaip vienas žaidimas, o ne keli tie patys žaidimai (galbūt ne taip pasakiau, bet manau suprasite apie ką aš)
Ron prieš 9 metus
Šiaip esu ten užblokuotas, tačiau neslėpsiu, kad ten nesilankau (per proxy :D). Apsilankau tik tuomet, kuomet google ivedus tam tikrus žodžius išmeta SG forumą, ir tuomet tikrai apsilankau, tik dėl turinio, tačiau kitų naujienų ar temų ten tikrai neseku ir apskritai kažkada buvau parašęs, kad SG yra merdėjantis forumas, kuomet ten tokia administracija kaip Marius. Čia esu tikrai dažnas svečias (galbūt ir nebe svečias), kadangi pastebėjauk, jog čia renkasi visai kitokie žmonės kurie nori bendrauti, dalintis patirtimi, bei diskutuoti aktualiomis temomis, tačiau čia taipogi apsilanko vienas kitas narys kuriam aktualu kitam sugadinti reputaciją, iškritikuoti darbus, ar kitaip pašiepti, tačiau tokie būna greitai nugesinami, o tai būtent ir yra gerai, kadangi tai ženklas, jog čia tokiems ne vieta.
Ron prieš 9 metus
3 policininkus su ekskavatorium numetė nuo tilto, ir gavo 3 STAR Galim daryti išvadą, kad kiekvieno policininko gyvybė verta 1 STAR