Ron prieš 9 metus
@f0cus Kiek yra tekę naudoti Sublime Text, tai pastebėjau, kad jis turi labai daug visokiausių funkcijų, todėl ir spręndžiu, kad jame viso labai per daug (nors galbūt tik man taip atrodo, kadangi kaip jau minėjau esu pripratęs prie Notepad++ kuris nepasižymi labai gausiu teksto redagavimo funkcijų pasirinkimu, bet kiek yra - tiek ir užtenka).
Ron prieš 9 metus
Labai norėčiau, jog sukūrtum pamoką kurios pagrindą sudarytų low-poly iliustracijos kūrimas (manau su photoshop tai yra įmanoma) ;)
Ron prieš 9 metus
@MartynasPii O kodėl nutnka? Todėl nes žmonės nebežino ko nori ir sukuria tokius dalykus be kurių toks vaizdas kad neišgyventume, nors anksčiau išgyvenome... Paprastas pavizdys:
Buvo tokie telefonai ir visi buvo labai laimingi juos turėdami:
Dabar atsirado tokie telefonai:
Klausimas:Negi labai visiems reikėjo išmaniųjų telefonų? Ne, tiesiog atsirado žmonės kurie šią minutę iš tų ale naujovių labai gerai gyvena, kadangi tai yra skaitoma kaip žvilgsniu į ateitį, nors iš tiesų visa tai nebuvo būtina, kodėl? Todėl, nes anksčiau niekam to nereikėjo, bet kaip jau minėjau atsirado žmonės kurie iš šio produkto sukūrimo labai gerai gyvena.
Ron prieš 9 metus
@MartynasPii Jeigu kodėl negalime, jeigu galime? Tiesiog dabar daugeliui atrodo, jog be išmaniųjų technologijų gyventi neįmanoma, nors iš tiesų tai yra įmanoma, bet mes patys to nenorime.
Ron prieš 9 metus
Šiaip neblogi spėjimai, bet manau visų pirma reikią tiek nugyventi, kad visa tai patirti ;)
Ron prieš 9 metus
Čia yra būtent tai, ko man ir reikėjo prieš keletą mėnesių! Nieko nemokantiems ir norintiems išmokti rekomenduoju perskaityti bei pasimokyti pagrindų iš šios pamokos, kadangi vargu ar rasite geresnę pamoką kurioje viskas aprašoma trumpai, bet gan aiškiai suprantamai :)