Ron prieš 9 metus
Tiesą sakant iš pradžių nelabai ką ir supratau, kadangi mačiau tik žmogų esantį ore, ir pagalvojau WTF? bet paskui supratau, kad čia kosmoso erdvė, o ne mėnulis :D
Ron prieš 9 metus
Gražūs darbai, bet norėčiau paklausti ar dar bus keliami naujausi darbai, kad kaip sakoma matytume progresą.
Ron prieš 9 metus
@MartynasPii Tuomet galbūt mūsų Marijonas nėra įtrauktas į galimų žmonių sarašą :) Bandyk pažaisti su kitomis garsiomis pasaulio asmenybėmis ;)
Ron prieš 9 metus
@MartynasPii Ne visuomet iš pirmo karto atspėja būtent tą žmogų apie kurį galvoji. Bandyk dar kartą :)
Ron prieš 9 metus
Iš pradžių maniau, jog tai gilus miškas, ir tikrai nesuklydau taip manydamas. Nežinau ar tai galima pavadinti programavimu, bet visa mano istorija prasidėjo nuo HTML/CSS pagrindų vienoje WAP svetainėje kurioje norint pakeisti visą išvaizdą - reikėjo mokėti HTML/CSS, todėl stropiai to mokiausi ir išmokau. Šiuo metu mokausi C++ :)
Ron prieš 9 metus
MTA turi kur kas daugiau galimybių nei SA:MP, tačiau SA:MP yra kur kas populiaresnis bei mano manymų įdomesnis :)
Ron prieš 9 metus
Minecraft manęs nelabai sudomino, galbūt dėl savo grafikos, tačiau tęko keletą kartų pažaisti, tačiau žaisdavau singlpayer mode, kadangi man tuo metu gal buvo 14-15 metų, ir nelabai ką ten mokėjau, todėl galbūt Minecraft manęs ir nesudomino kaip žaidimas kuriame būtų apstu veiksmo bei nuotykių :) Galbūt tai ir nėra istorija, bet manau vistiek tai galima užskaityti :)