Ron prieš 9 metus
Šiaip manau užtektų paprasto laukelio kuriame rodytų ne prisijungusius narius, o prisijungusių narių skaičių :) Iš dalies sutinku su šiuo pasiūlymu :)
Ron prieš 9 metus
Šį pasiūlymą jau buvau pasiūlęs Edvinui, ir kiek žinau šis pasiūlymas jau yra jo sąraše, todėl belieka tik sutikti su šiuo pasiūlymu ;)
Ron prieš 9 metus
Sutinku su šiuo pasiūlymu, kadangi ir aš kažkada norėjau sukurti temą apie žaidimą kuris nėra įrašytas šiuo metu į galimų žaidimų diskusijų sąrašą.
Ron prieš 9 metus
Nemanau, kad tai reikalinga, kadangi yra begalė kitų kur kas naudingesnių bei populiaresnių failų talpinimo svetainių :| manau laikui bėgant atsibos jums šį veikla ir ją nutrauksite, kadangi matysite, jog mažai kas lankosi :) Na, bet vistiek palinkėsiu sėkmės ;)
Ron prieš 9 metus
Tikrai puiki idėja su verslais, tik šioks toks pastebėjimas iš mano pusės:
Norint paįvairinti verslus siūlyčiau juos skirstyti pagal pramonės šakas kurios bus serveryje :)
Ron prieš 9 metus
Galetum sukurti pamoka kurioje būtų paaiškinta kaip koduoti TextDrawa kuri sudaro keletas skirtingu textdrawu kuriuos sudaro tik tekstas ir kad palietus apacioje esanti textdrawa virsuje esancio texdrawo spalva sugrįžtų y pradinę spalvos padėt. Žinau tik tiek, kad ten pagrindas yra TextDrawSize ar kazkas pan, bet kiek bandziau, tai nieko nesigavo.