Ron prieš 10 metų
Šiaip manau užtektų paprasto laukelio kuriame rodytų ne prisijungusius narius, o prisijungusių narių skaičių :) Iš dalies sutinku su šiuo pasiūlymu :)
Ron prieš 10 metų
Šį pasiūlymą jau buvau pasiūlęs Edvinui, ir kiek žinau šis pasiūlymas jau yra jo sąraše, todėl belieka tik sutikti su šiuo pasiūlymu ;)
Ron prieš 10 metų
Sutinku su šiuo pasiūlymu, kadangi ir aš kažkada norėjau sukurti temą apie žaidimą kuris nėra įrašytas šiuo metu į galimų žaidimų diskusijų sąrašą.
Ron prieš 10 metų
Nemanau, kad tai reikalinga, kadangi yra begalė kitų kur kas naudingesnių bei populiaresnių failų talpinimo svetainių :| manau laikui bėgant atsibos jums šį veikla ir ją nutrauksite, kadangi matysite, jog mažai kas lankosi :) Na, bet vistiek palinkėsiu sėkmės ;)
Ron prieš 10 metų
Tikrai puiki idėja su verslais, tik šioks toks pastebėjimas iš mano pusės:
Norint paįvairinti verslus siūlyčiau juos skirstyti pagal pramonės šakas kurios bus serveryje :)
Ron prieš 10 metų
Galetum sukurti pamoka kurioje būtų paaiškinta kaip koduoti TextDrawa kuri sudaro keletas skirtingu textdrawu kuriuos sudaro tik tekstas ir kad palietus apacioje esanti textdrawa virsuje esancio texdrawo spalva sugrįžtų y pradinę spalvos padėt. Žinau tik tiek, kad ten pagrindas yra TextDrawSize ar kazkas pan, bet kiek bandziau, tai nieko nesigavo.