Ron prieš 9 metus
@Vaflioras Čia visas grožis ir yra kampuose :) Čia pagal viską turėjo būti dar daugiau kampų nei matosi :)
Ron prieš 9 metus
Anksčiau buvo svarstoma, kad pamokų laiką pradėti vėliau, kadangi jaunimui sunku atsikelti ir t.t. Dabar nori prailginti mokslo metų trukmės didinimas. Kas toliau laukia? Gal priims sprendimą, kad į mokyklą eiti be knygų ir be kuprinių? :D
Ron prieš 9 metus
Man mano laisvalaikis yra mokymasis programuoti, todėl būtent taip dažniausiai ir leidžiu laisvalaikį, bet vėlgi tai tikrai nereiškią, kad visą savo laisvalaikį praleidžiu sėdėdamas prie kompiuterio. Tikrai ne - taip nėra. Savo laisvalaikį praleidžiu su draugais, muzika, sportu :)
Ron prieš 9 metus
@Vaflioras Nemanau, kad tai buvo Real-Life pobūdžio serveris jei kiti žaidėjai bei pagr. Administacija taip elgėsi su žaidėjais :|
Ron prieš 9 metus
- Jei tai galima pavadinti žaidimo žaidimu tai SA:MP'e šį bei tą kuriu
- Counter Strike 1.6.
Išvada: Nesijaučiu prabangiai :|
Ron prieš 9 metus
Kitų žmonių gražus darbai :) Ta prasme kitų žmonių gražūs darbai motyvuoja būtent tą darbą padaryti dar gražesniu :)
Ron prieš 9 metus
Va čia man patiko! Atrodo viskas kur kas paprasčiau bei lengviau :) Tik va klausimas ar nėra jokio skirtumo kuriam mysql pluginui bus taikomas šis būdas?
Ron prieš 9 metus
Nelabai noriu tikėti tokiais stebuklais, bet jei tai tiesa, tuomet tai kažkas neįtikėtino :O