Ron prieš 10 metų
@Vaflioras Čia visas grožis ir yra kampuose :) Čia pagal viską turėjo būti dar daugiau kampų nei matosi :)
Ron prieš 10 metų
Anksčiau buvo svarstoma, kad pamokų laiką pradėti vėliau, kadangi jaunimui sunku atsikelti ir t.t. Dabar nori prailginti mokslo metų trukmės didinimas. Kas toliau laukia? Gal priims sprendimą, kad į mokyklą eiti be knygų ir be kuprinių? :D
Ron prieš 10 metų
Man mano laisvalaikis yra mokymasis programuoti, todėl būtent taip dažniausiai ir leidžiu laisvalaikį, bet vėlgi tai tikrai nereiškią, kad visą savo laisvalaikį praleidžiu sėdėdamas prie kompiuterio. Tikrai ne - taip nėra. Savo laisvalaikį praleidžiu su draugais, muzika, sportu :)
Ron prieš 10 metų
@Vaflioras Nemanau, kad tai buvo Real-Life pobūdžio serveris jei kiti žaidėjai bei pagr. Administacija taip elgėsi su žaidėjais :|
Ron prieš 10 metų
- Jei tai galima pavadinti žaidimo žaidimu tai SA:MP'e šį bei tą kuriu
- Counter Strike 1.6.
Išvada: Nesijaučiu prabangiai :|
Ron prieš 10 metų
Kitų žmonių gražus darbai :) Ta prasme kitų žmonių gražūs darbai motyvuoja būtent tą darbą padaryti dar gražesniu :)
Ron prieš 10 metų
Va čia man patiko! Atrodo viskas kur kas paprasčiau bei lengviau :) Tik va klausimas ar nėra jokio skirtumo kuriam mysql pluginui bus taikomas šis būdas?
Ron prieš 10 metų
Nelabai noriu tikėti tokiais stebuklais, bet jei tai tiesa, tuomet tai kažkas neįtikėtino :O