Ron prieš 9 metus
@Edvinas Ir šiaip kažin kokią jie teisę turi filmuoti kitus žmones ir vaizdo medžiagą viešinti internete? Tam kad įrodytu savo nekaltumą? Iš dalie Egis yra kaltas, bet didžioji dalis kaltės priklauso pareigūnams, nes jis atsisakė parodyti dokumentus, o jie ir toliau iš jo reikalavo to paties. Žodžiu tikrai matosi, kad neturi ką veikti. Ir man buvo įdomu pamatyti to kito pareigūno veiksmus kuomet Egis pasakė: "Čia yra normalus policininkas?! Tu užsiiminėji normaliais reikalais?!" :D
Ron prieš 9 metus
@MartynasPii jei nuspėčiau savo ateitį, tuomet taip nesakyčiau :) Nežinia kada mes mirsime :)
Ron prieš 9 metus
Stebėjau internetu, ir nesigailiu paaukojęs 2 valandų būtent dėl to, kadangi tokį reginį išvysti manau galima kartą gyvenime ;)
Ron prieš 9 metus
Tiesą pasakius visiškai sutinku su jų sprendimu! Prieš kelias dienas žiūrėjau dokumentinį filmą kuomet kariavo Vokiečiai su Rusais ir tas filmas privertė mane suprasti, kad priešų nereikią bijoti. O jei esat tinginiai tai nuo tus tik ir išgelbės šauktinių kariuomenė!
Ron prieš 9 metus
Anksčiau ir man neleido uždėti karmos taškų, bet dabar pabandžiau šioje temoje uždėti Edvinui ir viskas lyg ir kuo puikiausiai veikia :|
Ron prieš 9 metus
O man visai patiko ;) Labai derinasi tas deimantas, ir šiaip puikiai atliktas darbas :)