Ron prieš 11 metų
@MartynasPii jei nuspėčiau savo ateitį, tuomet taip nesakyčiau :) Nežinia kada mes mirsime :)
Ron prieš 11 metų
Stebėjau internetu, ir nesigailiu paaukojęs 2 valandų būtent dėl to, kadangi tokį reginį išvysti manau galima kartą gyvenime ;)
Ron prieš 11 metų
Tiesą pasakius visiškai sutinku su jų sprendimu! Prieš kelias dienas žiūrėjau dokumentinį filmą kuomet kariavo Vokiečiai su Rusais ir tas filmas privertė mane suprasti, kad priešų nereikią bijoti. O jei esat tinginiai tai nuo tus tik ir išgelbės šauktinių kariuomenė!
Ron prieš 11 metų
Anksčiau ir man neleido uždėti karmos taškų, bet dabar pabandžiau šioje temoje uždėti Edvinui ir viskas lyg ir kuo puikiausiai veikia :|
Ron prieš 11 metų
O man visai patiko ;) Labai derinasi tas deimantas, ir šiaip puikiai atliktas darbas :)
Ron prieš 11 metų
Aš savo ateitį sieju iš dalies su žaidimų kūrimu. Iš esmės tikrai nesiruošiu savo viso gyvenimo paaukoti žaidimams, tačiau šiuo metu mano planuose yra sukurti kažkokį žaidimo projektą iš kurio gaučiau pajamas už kurias galėčiau išsilaikyti teises bei galėčiau ateityje atsidaryti savo individualų verslą. Žodžiu dabar mano planuose yra sukurti verslą kuris tikrai nebūtų susijes su žaidimais ;)