Ron prieš 8 metus
Peržiūrėjau visą siužetą, ir tikrai labai patiko, nors jis iš tiesų galėjo būti šiek tiek trumpesnis (nes viduryje filmavimo beveik nebuvo jokio veiksmo), bet smagu, jog pavyko rasti bent vieną mėlyną daiktą :)
Ron prieš 8 metus
Būtų smagu sudalyvauti, bet jau iš anksto žinau, kad tuo metu būsiu apsikrovęs darbais :(
Ron prieš 8 metus
Bet visai būtų smagu kaip gamer'iui turėti Razer Toaster :D Mano virtuvėje jam vietos tikrai atsirastų :)
Ron prieš 8 metus
Neblogas darbelis sakyčiau, bet manau trūko šiokios tokios svarbios detalės - visų buvusių LR prezidentų nuotraukų.
Ron prieš 8 metus
Nuotraukos daugiau parodė apie žaidimą nei pats trailer'is :D
Nežinau, bet man nelabai tokie žaidimai patinka :(
Ron prieš 8 metus
Pamenu kai pradėjau žaisti runescape, pradėjau vykdyti quest'us, įvykdęs ėjau kirst medžių bei žudyt vištas už kurias gaudavau truputi gold'o. :D
Ron prieš 8 metus
Aš tai norėčiau tokio dalyko, kadangi neplanuoju pirkti konsolės, tačiau patinka kai kurie žaidimai kuriuos pirma išleidžia tik ant konsolių, o vėliau arba niekada tik ant kompiuterio :)
Ron prieš 8 metus
Na Lietuvoje negyvenu, bet kaip ir kiekvienais metais taip ir šiais spėju Pavasaris lietuvoje atneša tą patį rezultatą:
Ron prieš 8 metus
Kažkaip norėčiau, jog MC laimėtų :) Bayern ir taip jau jei gerai pemenu 2x laimėjo.