Ron prieš 9 metus
Aš savo ateitį sieju iš dalies su žaidimų kūrimu. Iš esmės tikrai nesiruošiu savo viso gyvenimo paaukoti žaidimams, tačiau šiuo metu mano planuose yra sukurti kažkokį žaidimo projektą iš kurio gaučiau pajamas už kurias galėčiau išsilaikyti teises bei galėčiau ateityje atsidaryti savo individualų verslą. Žodžiu dabar mano planuose yra sukurti verslą kuris tikrai nebūtų susijes su žaidimais ;)
Ron prieš 9 metus
Ignas SA:MP erdvėje tai manau vadinama gaujos pasirinkimo sistema :) Aišku čia dar nemažai ko trūksta, bet pagrindas bei šis tas jau yra ;)
Ron prieš 9 metus
Viena iš gražiaisų inventoriaus sistemų kokias teko matyti SA:MP'e Šaunuoli,s duodu 10 balų!
Ron prieš 9 metus
Gražūs darbai :) Labai patiko tavo lempų išdėstymas (bent jau pirmame video) bei baras :) Šaunuolis!
Ron prieš 9 metus
Gražūs darbai :) Labiausiai patiko Angel Pine esantys darbai, na, o su interjerais siūlyčiau dar padirbėti, kadangi matosi šiek tiek trūkumų ;)
Ron prieš 9 metus
Kaip jau ir sakiau tau - idėja puiki. Beto labai gražūs textdrawai ;) Linkiu tau kuo didžiausios sėkmės :) Manau šitas tavo projektas bus sėkmingiausias ;)
Ron prieš 9 metus
Tikrai labai daug atnaujinimų, ir kas svarbiausią - būtent to ir reikėjo. Smagu, kad ir toliau stebėsite karmą bei tobulinsite šią sistemą. Džiugu matyti tokius puikius atnaujinimus. Dėkui :)
Ron prieš 9 metus
Puikios naujienos. Įžvelgiu kažką unikalaus dėl karmos, kadangi matosi, kad stengiatės padaryti taip, jog visiems būtų gerai. Smagu girdėti tokias naujienas, kadangi kitiems tai tiesiog nerūpėtų, ir sakytų, jog turi svarbesnių darbų. Šaunuliai ;)