bl4nk prieš 9 metus
59.95? :D:D:D Labai nenoriu gadint tavo verslo, bet jos net 5 eurų nėra vertos :D Gali neatsišaudyt, radau keletą šitos ecigaretes skelbimų nuo 3 eur.
bl4nk prieš 9 metus
Taip, zinau apie sita, bet ideja vis tiek ne is sito serverio:D Be to, viskas bus kiek kitaip, nei ss;)
bl4nk prieš 9 metus
Darbas paprastas, gal net ir per daug paprastas, bet idėją galėtum išplėtot labai plačiai. Patiko tai, kad krovinys, kurį reikia gabenti atsiranda ne iš niekur(čia nerodoma, bet susipažinęs su tavo serveriu). Galėtum padaryt, kad jie keliautų į privačius verslus ir būtų parduodami, kad būtų kažkoks ekonomikos ratas. Žodžiu, tau spręst, bet iš šito galima daug išpešt. Šiaip visai nieko (yy)
bl4nk prieš 9 metus
Sveiki! Pradėsiu nuo to, kad iki serverio starto liko laukti nedaug, nors ir visas kūrimas užtruko daug daugiau, nes aš tikėjausi. Beveik visas pagrindas jau yra sukurtas, liko tik viską gražiai nušlifuoti, padaryti įvairios veiklos ir kitaip paįvairint žaidimą. Vienintelė bėda yra ta, kad vienam pačiam sunku kažką sugalvoti, todėl ieškau nedidelės, 2-4 kūrybingų ir sukalbamų žmonių grupelės, kurie prisidėtu prie serverio savo idėjomis ir padėtų karts nuo karto įgyvendintas idėjas patestuoti serveryje. Už šį darbą šiuo metu neturiu ko pasiūlyti, nebent ateityje kaip nors atsilyginsiu pačiame serveryje, tad jeigu atsirastų norinčių prisidėti prie serverio, rašykite man į PM :)
bl4nk prieš 9 metus
Cigaretes nuo antros ar trečios klasės ir visiems patariu nepradėt, kas dar nepradėjot :D jokios priklausomybės joms nejaučiu, nes kiek pastebėjau, jei nėra ir nereikia jų. O... kitką? pradėjau prieš porą metų :D Be to, tiems kalijano vaikiams čia rašiusiems, koks tolkas jį rūkyt?:D kvailas man tas daiktas.
bl4nk prieš 9 metus
Jei studijoms, tai tik Mac. Iš patirties galiu pasakyt, jog jais naudotis žymiai lengviau ir patogiau, jie nėra prikimši visokio nereikalingo šlamšto. Jei nėra programos ant Mac, visada galima pasileisti ir programos windows versiją. Be to, jei žadi žaidimus žaist su juo, tai šie kompiuteriai tikrai ne tam :D