bl4nk prieš 9 metus
Man keisčiausia tai, jog e-mailu išsiunčiama daugiau laišku, nei feisbuke atsiranda postu :o pas mane feisbu kas minute perkraunant, mažiausiai 10 nauju postu, o i emaila į metus gaunu tik kokius 30, kartais mažiau laišku :D
bl4nk prieš 9 metus
Koksas daro savo.
Jei rimtai, tai labai gaila, kad sel'as palieka sceną, gera jo muzika buvo, ypač seniau kurta :( O ta pistonų daina... :D :D "Jis dainuoja apie tai, ką jis mato pro langą, kai tėvas dukryte dubasina su šlanga" :D :D :D :D :D
bl4nk prieš 9 metus
Ir bmw, ir gang ir visokių kitų gražių paveikslėlių nesunkiai https://www.tumblr.com/ galima rast. Vienas geresnių tinklapių tokiems dalykams ieškot.
bl4nk prieš 9 metus
@Bebras Taip, mačiau :)
Šioks toks atnaujinimas:
1.0.2 - buteliai/bakelis, kuras, tr. priemonių remontas, alkis ir troškulys
Buteliai/bakelis - serveryje buvo sukurti trys nauji daiktai - tai mažas butelis, didelis butelis ir kuro bakelis. Į kiekvieną iš šių daiktų galima įpilti kurą arba vandenį(ateityje skysčių bus padaryta daugiu). Kiekvieno daikto talpa yra skirtinga, t.y. į mažą butelį galima įpilti 3L, į didelį 7L ir į kuro bakelį 15L skysčio. Išnaudojus visą skystį(išgėrus, supylus į tr. priemonę), butelis bus tuščias, bet jį galėsite vėl pripildyti bet kokiu skysčiu.
Degalai - kuro sistema yra surišta su butelių sistema. Kaip jau ir minėjau, į bet kurį butelį ar kuro bakelį galima įpilti kuro, kurį galima supilti į tr. priemonę. Kiekviena transporto priemonė sunaudoja skirtingą kiekį kuro.
Tr. priemonių remontas - transporto priemonė turi tris stadijas(jei galima taip pavadinti). Pirmoji - labai sugedusi, antroji - vidutiniškai sugedusi ir trečioji - lengvai sugedusi. Pilnai sutvarkyti transporto priemonę reikės trijų įrankių - plaktuko, veržliarakčio ir atsuktuvo. Kiekvienai stadijai reikalingas skirtingas įrankis: pirmajai - plaktukas, antrajai - veržliaraktis ir trečiajai - atsuktuvas.
Alkis ir troškulys - Iš mano senojo gamemodo buvo perkelta ir patobulinta alkio bei troškulio sistema. Laiku nepavalgius ar neatsigėrus, kas dvi minutes nusiims 5 gyvybės iki kol mirsite. Alkis ir troškulys žymimas žalime ir mėlyname progress baruose virš pinigų.
Nuotraukos: http://imgur.com/a/EEjeq#0
bl4nk prieš 9 metus
Kokį fs naudoji textdrawų kūrimui?
it: Viskas labai gražiai padaryta, norėčiau aš mokėt tokius nupiešt:D
bl4nk prieš 9 metus
@Arvydas ačiū labai už palaikymą! :) Žaidimo eiga numatyta, tik nežinau, ar visiems patiks sunkus žaidimas, kas, mano manymu, yra didžiausia problema Lietuvoje.
@Bebras Taip, dabar jis gerokai pasikeitęs :D Viską pakeičiau nuo pagrindų, vienintelis dalykas, kuris išliko, tai inventoriaus rodymas :D Taip, sakei, tik dabar viskas bus šiek tiek kitaip. Anksčiau kūriau išgyvenimą saloje, kur būtų reikėję šakeles rinkt ir ant laužo mėsą kept. Dabar veiksmas vyks San Andres ir viskas bus labiau civilizuota, bet nepamiršau ir salos ;) Ji bus sujungta su San Andreas, kas joje bus tiksliai, dar nesugalvojau. Be to, taip, orentuosiuos į DayZ :)
Taip pat, video įkėliau į YouTube, kadangi vimeo,com linkas kažkodėl neveikė.
bl4nk prieš 9 metus
@Bebras mečiau ir skriptinimą, ir visą sampą :D Bet neseniai pradėjau viename serveryje žaist, kuris mane labai įkvėpė sukurt kažką savo, tad porą savaičių pasikartojęs programavimą, vėl kibau į darbus :D Be to, neina numest linko į vimeo.com video, nežinau kodėl. Taisykit klaidas :(
edit - taip, čia tikrai aš :D
bl4nk prieš 9 metus
Labai gražiai padaryta:) tik kiek persistengei su judančiomis lentelėmis, jei bus 50+ žaidėjų, manau, kad tai sukels problemų :(
bl4nk prieš 9 metus
Neseniai prisiverčiau pažiūrėti Fight Club, kuris ko gero buvo vienas geriausių mano matytų filmų. Anksčiau jo net nenorėjau žiūrėti dėl jo apgaulingo pavadinimo. Visas filmas tikrai nėra apie banalias muštynes, kaip gali pasirodyt iš pavadinimo. Siužetas nebuvo banalus, gal net ir šiek tiek pamokantis, aktoriai filme atliko puikų darbą. Žodžiu, tikrai patariu pažiūrėt, kas dar nesat matę.
Šiaip, daug gerų filmų esu matęs, tai jei pradėčiau vardint, galo nebebūtų :D :)
bl4nk prieš 9 metus
Kiek tave pamenu, per laiką tikrai patobulėjai. Na, bent jau sprendžiant iš tavo senųjų temų kažkuriam tai forume :D :D Viskas gražiai atrodo, smagu būtų išbandyt :)