Bymbam prieš 9 metus
Abu vienodi kažkaip, toks jausmas, kad vienas ir tas pats asmuo darė abu sigus :D Arba čia jūs labai vienodai domites tuo pačiu... 1 darbe, kažkaip be ryšio, chaosas fone, o 2 darbe tai kaip ir chaoso fone nėra bet apšvietimas , per dydelis... labai sunku nuspresti kieno geresnis, tai duodu balsą tesiog 1, nes tik dėl to, kad tamsesnis ir lengviau žiūrėti. Jai nebūtu tiek daug lightningo 2 darbe balsuočiau drasei už 2
Bymbam prieš 9 metus
Dėl dydelio racizmo, tai klysti, dabar USA nuolat tos problėmos su rasizmu, pažiūrėk dabar ten nigeriai kaip pas mus čigonai laikomi https://www.youtube.com/watch?v=6w34zsEWNys
Bymbam prieš 9 metus
Juokingai atrodai hehe :D šiaip juokauju, nereikėjo nuotrauku dėti šiaip lengvai styliu aprašyti, aš tai paprasta styliu turiu, toks frestyle :D kaip užeina taip apsirengiu.... Bet vis galva sukasi man dėl džinsu, niekaip neapsisprendžiu kokie man tinka :D
Bymbam prieš 9 metus
Kas taip sako? LT žiniasklaida? :D Korupcija tai yra ten dydele tai nepaneigsi, ten žmonės su tokiais gamtiniais ištekliais lengvai galėtu gyventi išpustais pilvais... Kita kultūra ir ttt
Bymbam prieš 9 metus
Kodėl? Ar esi rusijoi buves? ar sprendi iš youtube vaizdeliu? juk kiekvienos šalies marozišku vaizdeliu, galima tukstančiais surasti...