Bymbam prieš 10 metų
Abu vienodi kažkaip, toks jausmas, kad vienas ir tas pats asmuo darė abu sigus :D Arba čia jūs labai vienodai domites tuo pačiu... 1 darbe, kažkaip be ryšio, chaosas fone, o 2 darbe tai kaip ir chaoso fone nėra bet apšvietimas , per dydelis... labai sunku nuspresti kieno geresnis, tai duodu balsą tesiog 1, nes tik dėl to, kad tamsesnis ir lengviau žiūrėti. Jai nebūtu tiek daug lightningo 2 darbe balsuočiau drasei už 2
Bymbam prieš 10 metų
Dėl dydelio racizmo, tai klysti, dabar USA nuolat tos problėmos su rasizmu, pažiūrėk dabar ten nigeriai kaip pas mus čigonai laikomi https://www.youtube.com/watch?v=6w34zsEWNys
Bymbam prieš 10 metų
Juokingai atrodai hehe :D šiaip juokauju, nereikėjo nuotrauku dėti šiaip lengvai styliu aprašyti, aš tai paprasta styliu turiu, toks frestyle :D kaip užeina taip apsirengiu.... Bet vis galva sukasi man dėl džinsu, niekaip neapsisprendžiu kokie man tinka :D
Bymbam prieš 10 metų
Kas taip sako? LT žiniasklaida? :D Korupcija tai yra ten dydele tai nepaneigsi, ten žmonės su tokiais gamtiniais ištekliais lengvai galėtu gyventi išpustais pilvais... Kita kultūra ir ttt
Bymbam prieš 10 metų
Kodėl? Ar esi rusijoi buves? ar sprendi iš youtube vaizdeliu? juk kiekvienos šalies marozišku vaizdeliu, galima tukstančiais surasti...