Citadoras prieš 8 metus
Tai pala jie sponinosi valtyse? Ar kaip? Šita pirmą karta girdžiu? Wat? :D Ar jie priplaukia prie vandens?
Citadoras prieš 8 metus
Aš manau tada gal reiktu taip griežtai pereiti ant Twitch, nes lietuvių kiek streaminu tai labai mažai, o kaip bus twitche pamatysime :)
Citadoras prieš 8 metus
@PamParam Žinok aš atsikelčiau :D tiktai kad akys būtu išvargusios o daugiau tai dzin :D aišku akys būtu visos raudonos, žiūrint ką veikiu aš prie pc, pvz kai sedėjau su draugu prie pc 40h taip yolo nestreaminom dar nei ką su low pc sedėjom abudu :D tai lošėm 7DTD praktiškai visą laiką kartais iterpdami dar CS:GO :D Žinok kai užkabina koks geras grajus gali lošti ilgai ir neima miegas. Bet aišku kalbame apie 100hrs, aš asmeniškai tikrai neištverčiau ~3-4paras taip galėčiau, bet daugiau aš fiziškai nenorėčiau testi, nes bijočiau kas gali man vėliau būti, sveikata man svarbesnė :D kiti gali rizikuoti jeigu yra užtikrinti :D [atsarga gėdos nedaro] Kappa
Citadoras prieš 8 metus
@deepfall Va mano menas, veliau reikės kažkaip gražiau susidėti :D Dėkui, padėjai ^^ ! Darbalaukis WP10