Citadoras prieš 8 metus
Žaidžiu CS:GO kai neturiu ką veikti, ankščiau žaisdavau dėl drop o dar ankščiau dėl rank, o dabar tiesiog kai neturiu ką veikti, jau labai retai kada einu lošti, net gera ant širdutes kai po truputi tolėju nuo CS:GO :D bet po truputi ne iškarto ^^
Citadoras prieš 8 metus
Norėčiau tokio kilimėlio :D bet šjp man pirmos dienos buvo kai nusistačiau ant 0.7 jautrumo ant KS:GO :D
Citadoras prieš 8 metus
Na tas tai jo.... :D be SD sėdžiu ateityje reikės pasiimti nes tada iš pc galima keltis žaidimus kiek supratau :D
Citadoras prieš 8 metus
Gerai, jisai išpopulerės, bet poto greitai dings tie pagal mane, o aš siekiu tai kitaip, su paprastais streamais :D bei ne twitche streaminu noriu kažko naujo, o ne ten kur visi sėdi ^^ Kappa nu sėkmės jam tiktai galiu palinkėti..
Citadoras prieš 8 metus
@deepfall gryžau nes mažai vietos telefone buvo, wp8.1 mažiau truputi vietos ima o žaidimu truputi norisi persisiusti :D Nežinau LiveGaming nemeginau, reikės pasižiūrėti, bet TwitchTV nesiskundžiu :D Webmoney rusu kalba kai mažai per telefona naudoju tai skirtumo labai nematau +- suprantu :D
Citadoras prieš 8 metus
Gal žaidimą ir išmeginčiau jeigu turėčiau vaira, neturiu jo ir nereikia šio žaidimo, nes man nepatinka su klaviatūra čia važinėti, sunkiau kažkaip man, su vairu kitas reikalas būtu, bet kam pirkti vairą dėl vieno žaidimo? Na aš labiau prie šaudykliu, bet kam tokie patinka tas ir išmegins, sėkmės kas mėgins :p
Citadoras prieš 8 metus
- Kokį telefono modelį naudojate? Naudoju - Nokia lumia 640XL (liktais toks)
- Kokia operacinė sistema? Dabar yra WP 8.1 buvau WP 10 bet gryžau prie senesnės.
- Ar naudojatės Windows Insider programėle, gauti ankstesnius Update'us? **Naudojau :p **
- Pasiūlymai: TwitchTV Paysera Webmoney Keeper