Crupynas prieš 9 metus
Mano istorija tokia, prasidėjo viskas nuo beta versijos kai buvo minecraft. Vieną dieną brolis gryžo iš draugo ar kažkur su kompaktiniu disku, sakau kas čia sako minecraft žaidimas naujas, sakau nu parodyt isirašė jis ten viską(nucrakintą) pajungė ir mano pirma nuomonė wtf kubeliai dar geresnio žaidimo negalėjai rasti? ir jis visas dienas kokius 2 ištisus mėnesius žaidė tą žaidimą. Ir vieną dieną sakau duok man pabandyti isirašyt. Isirašiau belenaip lagino prisisiunčiau būsterių visokių ir viskas be lagų ėjo galvoju nu ką pabandykim, pirma valandą nieko nesupratau antrą jau kasiau žemes ir rinkau kitus resursus kitą dieną bandžiau iš žemių bloko daryti dangoraižį ir pavyko ir nuo tos dienos beta versijos išleidimo pradėjau žaisti, bet jau nuo 2014 metų laprkičio 1-10 dienos nebežaidžiu šio žaidimo, nes atsibodo, per daug visko prikimšo tas microsoftas ir majangas..
Crupynas prieš 9 metus
aš manyčiau geriausios kalbos yra c++ ir python. python gražiai rašosi viskas ir jos veikimas geras o su c++ dar nesu labai įgudęs
Crupynas prieš 9 metus
Tikrai šaunūs atnaujinimai. Lauksime kitų. Beje man nepasikeitė logotipas... ir kažkaip iš oro užsidėjo avataras nors las mane net ne toks buvo