Defenderis` prieš 9 metus
Kam tą žolę rūkyt? Nesuprantu, buvom normaliai, o čia šita durniava. Nusivažiavo pasaulis.
Kanalų: liveliness, instalok, plentakill dainos. Taip pat daina spooky scary skeletons. Bei kiti mixai.
Wow :) Nuostabūs atnaujinimai. Sudominot su pranašu ;D ILLUMINATTI CONFIRMED :OO
Lel ;D Esu 20 lvl. Ilgai dar iki 30 lvl keltis. Jei turėsiu laiko pakviesiu ;D Aš Eagle47
Taigi - reginies. Parsisiunti launcherį. Pasidarai regioną kuriam užsireginai, palauki kol užpatchins. Prisilogini, pereini tutorialus bet su garsu, kad girdėtum ką sako. Pradėk prieš botus kapotis- co Op vs Bots. Kol neišmoksi pagrindu neeik normalą prieš žmones. Užsikelk lygį 7-8 kai gausi flashą ir galėsi bandyt normalą. Tada ieškok draugų, kad palošt ir vsio. Tesi ir viskas :) Tikiuosi padėjau, jei taip nepagailėk nykščio į viršų ;)
TSM Mano favoritas visad buvo. Ankščiau dar už Curse ar kaip jis ten sirgdavau ;D Praleidžiu kartais po 2-3 game, o taip tai seku ir man įdomu pažiūrėt ;D Ypač žvengiu kai paima belekaip random killą ir vedėjai pradeda rėkaut :D
Įdomiai čia ;D Norėjau paklausti - pardavinėsi gm ar atidavinėsi? Ar išvis kursi savo servą arba pasiliksi sau?
Prasidėjo 2010 metais. Draugas pasigyrė, jog žaidžia žaidima su kubais. Pamaniau eilinė nesąmonė per internetą. Pasikvietė, užėjau ir pamačiau tai. Pradėjau žvengt, bet kai davė pažaist.. Verkė vis, kad atgal pc duočiau. Negalėjau tiesiog nustot. Įtraukė ir pamaniau - gal ir man reikėtu palošti. Tada buvo beveik beta versijos pabaiga - 1.8 versija. Man draugas į flešiuką įrašė jį. Atėjes namo, bandžiau paleist ir nieko nevyko. Nusiminiau ir išjungiau. Vėliau vėl pabandžiau - ir įjungė :) Labai nustebau ir gal 5h žaidžiau. Žaidimo pagrindų išmokė draugas. Po 2 metų isirašiau savo pirmajį modą: TooManyItems. Aš apie jį sužinojau iš to pačio draugo. Jis man parodė visą skrynią deimantų ir pradėjau pavydėt. Bet vėliau parodė tmi ir greit suvokiau ;D Po 1 meto įsirašiau pirmajį modpacką - yogbox. Vis žaidžiau ir žaidžiau.. Buvau labai turtingas. Bet apleidau žaidimą porai mėnesių. Vėliau prisėdes sužinojau - draugas nelošė mc gal 1 metus. Taigi greit išmokau daugiau negu jis žino. Ir lygi šiol aš jam padedu su mc, nes jis žino nevisus mc receptus ir t.t.. Taigi mc žaidžiu ir dabar. Neįsivaizduoju kas bus, jeigu nebebus mc.
9 Puslapiai - visi pranešimai tokie patys ;D Nvm geras prizas, bet nesiruošiu varžytis..