Defenderis` prieš 9 metus
Eune, nes lošia visi draugai čia. Buvau Euw pradėjas, bet draugai perėjo tai ir man reikėjo ;D P* tie lenkai :)
Nuostabu. Nenustoju grožėtis. Ypač su lee ir ezu. Kad ir aš taip mokėčiau..
Dunk team: Darius, jax, jIV, Tristana, kha. Patikrinta ir veikia. Arnas irgi tokį ima. Vayne adc + ez supp. Braum + blitz. Darius + lee.
Top: Darius, Panth, Nidalee, Teemo. Mid: Yasuo, malz, Ryze, Veigar. Adc: Ez, Vayne, Jinx. Supp: Blitz, lux, braum. Jungle: ww, lee, shaco.
1 Ir 14 man labiausiai patiko. Paskutinis labai atrodo, kad ištemptas ir tekstas lyg su paintu rašytas. O šiaip tai gražu, tobūlėt yra kur, nes su efektais persistengi. Man gražu :) 8,5/10.
Ną, tiek kas sako, kad 1.6 žlunga - galvoja tik apie Lietuvą turbūt. Nes užsienyje tų žaidėjų tai.. 1.6 Niekad nežlugs, o kaip tik kils į viršų kaip ir tu sakai. Jis yra vienintelis ir tobūliausias Cs. Ankščiau, kai tokių žvėrių nebuvo, visi kapodavo 1.6. O dabar, kai atsirado visokie žvėrys, tai perėjo prie stipresnių kaip cs:Go ir t.t.. Manau, kad cs:go yra paskutinis Š. Man visad legenda bus 1.6. Man jis niekad nežlugs :)
Jūsų taikinuko spalva? Mėlyna.
Jūsų taikinuko judėjimo greitis: 3
Jūsų taikinuko dydis: Small
Jūsų pelė/klavetūra.Firma bei laidinė ar ne: Pelė Canyon. Klaviatūra E5 kažkoks užrašas :D
Jūsų kompiuteris? 3ee pc. Prijungtas monitorius ir klaviatūra, kad lengviau būtų ir didesnis ekranas.
Kaip prijungtas internetas wifi ar laidu? Modemas.
Ar naudojate kilimėlį? Priprato prie stalo pelytė tai be.
Ar esate iš oldschoolo? (čia iš įdomumo jei nežinote tai padėkite - ).Kažkokia magija čia ar kas?? ;D
Kaip sakoma: "šviešiai iškepta" ;D Gražūs, nustebino. Labai tinka dabartiniam forumo dizainui. Labai derinasi. Sekmės :+1: