Dovydas B. prieš 9 metus
R4imis - Na projektas tiesiog buvo nupirktas su viskuom, todėl taip ir gavosi.
MartynasPii - Aprašiau pačia svarbiausias sistemos kokios yra, tačiau yra daugumą dar dalykų projekte, nes mes norime savo projekte, tiksliau serveryje padaryti labai sunkia ekonomika, gauti 50.000 eurų per savaite, tai čia prilygs tam jog esi turtingiausias žmogus serveryje, norime viska sutikroviškinti, o ne kaip visur mašinų kainos prasideda nuo 20.000 eurų, mūsų serveryje brangiausios mašinos kaina bus 40.000 eurų, o pigiausios 800 eurų, tai kogi ir verslų sistema ji yra visai kitokia, nebus taip jog tu į minutę gausi kažkokį tai pelną ar gausi faktūra į minutę, tiesiog čia bus tokie verslai jog įeijimą į kokį nors būstą tau reikės susimokėti tarkim 20 eurų ir turėsite susimokėti ir šie pinigai visi eis į verslo pelną. Verslo įejimą į pastatą visada galite užrakinti duris jog žaidėjas ten neitų, nes tai yra jūsų verslas. Tai kogi RC išvežiotojai, vienas iš įdomiausių darbų jie turi su savo transportų vežti visokius telefonus, laikrodžius į elektronikos parduotuvę, nes jeigu nebus telefonų jūs negalėsite jų nusipirkti, nes juos turi papildyti RC išvežiotojai.
Dovydas B. prieš 9 metus
Užsukam į serverį, šiandien 19:00 valandą premijos, eventai. Jungiamės IP: samp.kaimeliai.lt
Dovydas B. prieš 9 metus
Dėja, bet geresnis už SAMG, nes žinau jog ilgai netems, susipyks su Dainium ir bus GG WP.
Dovydas B. prieš 9 metus
Nu ir kas iš tos modifikacijos geros, jeigu visi žino apie Luką koks jis yra apgavikas, nesinori net paslaugų iš jo pirkti, nežinai, kad eilinį kartą apgaus. GG WP guys.
Dovydas B. prieš 9 metus
Pagrįsk savo pasakymą jog nerimta dėl ko nerimta ?, o kodėl juos išmesti visada galime duoti jiems įspėjimą jog jie susiprastų ir daugiau taip nebedarytų.
Dovydas B. prieš 9 metus
EisvetArt - Supranti, prieš priimant į komandą jis pats labai pasirodė mandagus, o priimiau į komandą, o ne aš, buvome davę šansą jam su prižiūrėjimus, tačiau kai pamačiau jog skundžiasi nariai, prižiūrėtojai, nusprendžiau sukurti apklausą ką su šiuo žmogumi daryti, tai todėl teko jį išmesti, jeigu prarado pareigas, nereiškia jog jis turi dabar išeiti iš projekto ir jam nebėra vilčių kažkur patekti, tiesiog jo toks mąstimas jog jeigu jį išmetėme ne mes, o patys nariai ir reikia kaltinti mus, nu tai čia šiek tiek nelogišką.
Dovydas B. prieš 9 metus
Mantyška - Ką galiu apie tave pasakyti, man patikai dėl tavęs problemų mes netorėjome, tiesiog neįtikai mūsų forumo prižiūrėtojams ir nariams jog tik pražaidęs serveryje vieną dieną ir jau gavai Vyr. Prižiūrėtoją, pats pagalvojęs supratau jog tai nelogišką, nes žaidėjas mėnesi visur pildęs nepatinka, o tu patenki vėl dėl to jog sugebi piešti, taip nesidaro. O dabar vėl kaip tu sakai viską nori suversti ant mūsų jog mes buvome blogi jog tave išmetėme ? Nu jūs susiprotėkit vieną kartą jog jūs patys nesat tobuli, auksiniai žmonės atsirado. Būną dienų kaip esame pikti ir kaip esame geros nuotaikos, visaip būną. Jeigu mums būtų šis projektas visvien, mes dėl jo nesistengtumėme ir neaukotumėme dalį laiko prie jo dirbti ir pnš. Prie ko čia tas protingumas jog pats esi atsiprašant ožys kuris moką skūsti jog pats sau pasipelnytų naudos ir gautų tam tikras pareigas mūsų projekte kaip ir buvai Vyr. Prižiūrėtojas. Renki direktorius jog tai net ne tavo paskirtis, tavo paskirtis prižiūrėti serverį, prižiūrėtojus, o neatlikti jo darbą ir rinkti direktorius, nors pats DPKT narys yra gana aktyvus ir tu jam nebepalieki darbo ir pnš., kai parašai prašau pagalvoti ką parašysi ten...
Dovydas B. prieš 9 metus
Crupynas - Tiesiog išėjo dėl to jog jis viską nori suversti ant manęs jog vienam žmogui daviau kažkokius permissions, nors su juo net kalbos apie tai nebuvo, o tas asmuo man pats sakė, o vėliau kai aš išėjau paprašė Deivido (Brazzers) jog duotų pilnus permissions ir davė, bent jau man taip sakė, o visiems jis sako jog aš uždėjau, nežinau ką jis čia bando pasakyti, tačiau nereikia versti visko ant manęs jog patys nesate tobuli.
Dovydas B. prieš 9 metus
Puikus Counter-Strike serveris, būtinai užsukam ir pradedam žaisti, greitu metu atsiras CS:GO serveris :).