DreDas prieš 9 metus
Negavau už tave dviejų taškų :). Bet tu lyg ir turėjai už mane gauti :). Labai tinkamu momentu pataikiau vakar. Kad kai užsireginau, pasiemiau 2 taškus. Pakviečiau porą draugų ir kaip suprantu prasidėjo naujos dienos laikas pačiam serveryje, tai užsidirbau dar 2 taškus atsakydamas į šiandienos klausimą ir pasiimdamas dar ten atskirai 1 tašką. :). Tai jau turiu 6 taškus ( 2 iš draugų ). Būtų 8 jeigų būčiau gavęs iš tavęs dar 2 ;/
DreDas prieš 9 metus
AŠ naudojau tą patį ką ir Martynas. Porgramos pasiliko Windows.old faile, tai teko apsitvarkyti jas :). Mano dokumentai ir atsisiuntimai, visa tai liko. Tik gaila, kad %appdata% nesuradau. Tai zinokit, kad Sublime is naujo reikes susitvarkyti, ir kazka panasaus. Bet taip tai viskas liuks :). Esu patenkintas windows 10.
DreDas prieš 9 metus
Tai taip ir darau, čia tik buvo kaip pavyzdukas, o realiame stocke ir irašau kintamajį
DreDas prieš 9 metus
Ačiū, už patarimus. :). Smagu išgirsti nuomonę, šioje srityje nusimanančių žmonių :). Nemanau, kad sieksiu ateitį su muzika, tačiau taupau ant controllerio :). Na, o Live pavyksta padaryt ir bejo, su mappingais keyboardo :D. Aišku tai tik 25 procentai, to ką galima padaryt su controlleriu :). Anyway, ačiū už pastebėjimus :)