Sheriff prieš 8 metus
Real, Bayern, Barca ir Man.City. Aš manau taip išeis :D Favoritai greičiausiai kokia Barca, bet pats aš ž Bayerna ^^
Sheriff prieš 8 metus
@heicmeisterJR Tiesiog labai nerimtai save pristatai "ai, čia va tepu sumušteka, tai ir logotipa išraitysiu kartu" taip bent man skamba :D
Sheriff prieš 8 metus
Turi būti parašyta perkant, praeina daugiau nei savaite po nustatyto laiko ir negavai - rašai pardavėjui. Bet yra daug faktorių, gal paštininkė neatnešė lapuko ar dar ką, tai bandyk į paštą nueit pasiklausti :)
Sheriff prieš 8 metus
Čia longshot, bet gal tiesiog konfiguravimas pačio žaidimo yra prastas, pabandyk ant kokio kito žaidimo. Labai durnai skamba, bet gali būti. Aš ant savo senuko fujitsu prieš kokius 11 metų žaisdavau be problemų :D
Sheriff prieš 8 metus
Būtu faina pamatyti tavo portfolio t.y tavo darbus :) P.S Tokiu tekstu sunkiai rasi darbą.
Sheriff prieš 8 metus
Same DB. Yra draugelis kažkaip padaręs, kad imtų iš kito page'o tekstą, kurį gali poto tvarkyt kaip nori, bet sakė gyvenime nedarys tokio š. Na, bet jei yra reikalas - idėja aiški.
Sheriff prieš 8 metus
Patariu padaryti kažką daugiau (šiuo atvėju daug daugiau) nei judėjimą ir knockbackus pristatomąjam filmukui. Suprantu idėją, bet nemanau, kad verta rodyti savo žaidimo iki tol, kol nėra keyfeatures. Sėkmės kuriant žaidimą ir tikiuosi gausis kažkas įdomaus :)