Sheriff prieš 8 metus
Ir Filmai.in duoda po 0,5tsk. Ir bent reklaminį tekstą padarykit žmonišką, dabar betkas belekaip. Ir jei patys minit, kad yra pilna bug'ų ir dar dizainas keisis, tai kam leist projektą? Išbaikit bent iki naudojamos versijos, kad nereiktų atsiprašinėt už nesklandumus.
Sheriff prieš 8 metus
Aš jį naudodavau anksčiau. Bet kažkaip neprilipo ir tiesiog kurį laiką buvo apps'as kuris praneša, kada dirbu per daug ir laikas nuliptu nuo kompo bei griūt į lovą. Man dar labiau jis dirgina akis ir kaip @Rin minėjo - iškraipo spalvas, o man būtent su spalvomis reikia dirbti dažnai, tad taip gaunas, kad nepatiko jis man.
Sheriff prieš 8 metus
Viena labiausiai sukrėtusių fotografijų per šiuos ir anuos metus. Vat kas man baisu, kad bus su tais visais VR.
Sheriff prieš 8 metus
Manau jei tiek mūsų tėvai, tiek mes nesuzombėsim - viskas bus gerai. Pats pamenu tamsius laikus kai po 18-20val nolifindavau DayZ nes su amerikonais šaudėmės kartu su clanu. Dabar visai kiti prioritetai - darbas, mokslas, mergina ir kažkokia extra veikla. Visi ateina į protą anksčiau ar vėliau. O tie visi hololense/oculus rift - tai man atrodo nebent mokslo sriityje būtų naudinga, kompiuteriniams žaidimams man tai atrodo TOO much.
Sheriff prieš 8 metus
Amm, na nežinau, pažiūrėjau COD kill'us su kažkokia muzika ant viršaus. Bent muzika pritaikyti ant šūvių galėtum ar pan. Na ir jei "MLG kills of the month" tai tikėtis video tik kas mėnesį?
Sheriff prieš 8 metus
@NaujokasT patariu gerokai patobulinti puslapio dizainą, bei pasiskaityti apie šriftus, nes dabar labai akiai nemalonus puslapis. (I'm sorry)