iamkid prieš 9 metus
Heist (2015) - apie pasiaukojimą, atleidimą, gan įtraukiantis ir įdomus filmas.
Dope (2015) - šiuolaikinis filmas apie narkotikų pardavimą teisėtai.
The Walk (2015) - kvapą gniaužiantis filmas, verčiantis įsitempt, gan įdomus.
The visit (2015) - siaubo filmas, nėra banalus, gan painus, nesusijęs nei su dvasiom, nei su fantastiškom pabaisom. Filmas keliantis šiurpą.
iamkid prieš 9 metus
@deepfall, mano manymu, tai paprasta chaltūra. aš neįsivaizduoju kaip elektra turi tekėti oru. :)
iamkid prieš 9 metus
dabar maze primena seną projektą, kuriame teko ilgai būvot ir turėt pareigas, bet dabar jo nebėra, labai mylėtas ir išsiilgas projektas galima sakyt atgijo. ačiū.
iamkid prieš 9 metus
kariuomėnė yra gerai. šauktiniams sąlygos gan geros, apmokestina visus 9 mėnesius tikrai padoriai, galiausiai šiuo metu yra per daug subobėjusių vyrų, kariuomenėje bus pamuštravoti, įgaus šiek riek vyriškumo, visai kitas vaizdas bus. nors manęs dar nepakvietė, bet prireikus eičiau
iamkid prieš 9 metus
bevielis telefono krovimas? @Rin, kur jis įgyvendintas? ir jei įgyvendintas, kiek jis veiksmingas? nes kai kas nors pamini šitą dalyką, man niekaip nedaeina, kaip gali elektra tekėt iš taško A į tašką B oru? jei toks dalykas būtų efektyvus, veiksmingas ir įgyvendinamas, manau, kad šalys iš pradžių atsikratytų tų elektros laidų ir naudotųsi šiuo "išradimu"
iamkid prieš 9 metus
Oj gera tema.. :D @Mikro , o tau pačiam neabydna draugaut su dar nesubrendusia mergina? :D Okei, suprasčiau ten 25 ir 21, suaugę žmonės, viskas puiku, o dabar pilnametis draugauja su paaugle, man įdomu ką jos tėvai galvoja apie jos tokį pasirinkimą. Sakot, kad amžius jokios įtakos nedaro? yra gi skirtumas kur 14-metės protas, o kur 18-metės kokios, patirtis ir visa kita. Tiesiog paskaičius juokinga pasidarė.. :D Viskam yra savas laikas, jei neatsirado savo amžiaus mergina, tai nebūtina nuleist galvos ir lipt prie vaikų, kurios yra naivios ir sutiks su bet kuo. Neįsižeisk, bet juokingi man tokie santykiai ir garantuoju, kad jie ilgai netrunka. :)
iamkid prieš 9 metus
Daugiau išdirbk, nes darbai tikrai nėra baigti. Renderiai neįblendinti, ir tos tekstūros, C4D gale sumestos neišdirbtos. O ir tekstas nelabai gražiai priderintas, tekstas šarpintas, o pats darbas blurintas ir atrodo ne kaip.
iamkid prieš 10 metų
Galbūt domintų? Banku parduočiau už 5 eurus (galima derėtis). Plačiau: (http://maze.lt/tema/parduodu-steam-paskyra/409)