iamkid prieš 10 metų
Tiesiog šiame forume karmos sistema nėra dar tinkamai "nušlifuota", todėl man ji, kaip ir kitur, nieko nereiškia. Buvo tik viename puslapyje, kuriame buvau administratorius kelerius metus, reputacijos sistema sutvarkyta idealiai, ten buvo šiek tiek svarbiau, o čia, kaip ir SG forume, ji kol kas bevertė, kol ją galima laisvai dėti. Būtų patogiausia, kad karmą vienam konkrečiam žmogui būtų galima dėti n kartų (1 <= n <= R) per dieną, tada gal ir būtų ji dedama apdairiai, o ne bet kam ir bet kada.
iamkid prieš 10 metų
Tai pala, ką tik kalbėjai pats apie rūkymą, dabar pereini prie tekstilės gaminių. Ar tai įrodo, jog pateikėm per daug informacijos, kad ir marichuana kenkia? :D Man atsakyk tik į vieną , jeigu ta marichuana tokia zjbs, tai kodėl jos daug kur nelegalizuoja? Nes daugumos valdžių atstovai tokie buki, ne tokie protingi ir apsišvietę kaip tu ir nesupranta koks rojus yra žolė? ;D
iamkid prieš 10 metų
Čia nėra argumentas, čia vieno žmogaus nuomonė ir teiginiai be jokių pavyzdžių. Jis kalba iš savo pozicijos, dauguma įvardžių tekste yra "aš", todėl galima teigt, jog tai jo patirtis ir tiek. Tu pateik konkrečių straipsnių, kaip sakėt "diagramų", kad įrodytum savo šnekas.
iamkid prieš 10 metų
Aš susikūriau paysera sąskaitą, banko sąskaitą turiu, viskas normaliai, tik dabar įdomu ką aš galiu iš jos pirkt, kaip pirkt ir kuo ji geresnė už SEB el.bankinkystę ir kitas?
iamkid prieš 10 metų
@Bicas , klausyk, visų pirma, tai tu rink žodelius, kadangi aš tavęs neįžeidinėju, tu tuo labiau neturi drąskyt man akių, jei nori pakalbėt, skype: ifmitt, lauksiu. Antra, tai pagalvok, parūkai žolės, tau pradeda suktis galva, tiesiog chillint pradedi, nesigaudyt aplinkoje, tai kaip tai galėtų pagyvint atsargų vairavimą? :D Trečia, jeigu sakai, kad nuo alkoholio kepenys neatsistato, nuo cigarečių plaučiai neatsistato, o nuo kanapių, kurias maišai su tabaku, atmintis atsistato? :D Tavo mąstymas kertasi su logika.
Jeigu nesunku, prašau, argumentuokit savo pasisakymus, šnekat apie diagramas - pateikit jas, aš pateikiau dėl žmonių mirčių šalyje legalizavus žolę ir ją perdozavus, mano pateiktą straipsnį iš karto išvadino melagingu, nors tai yra žinių straipsnis, tai tada atsiprašau ,bet su jumis diskutuoti tas pats, kas pilstyt iš tuščio į kiaurą.
Dabar dar vienas klausimas, jeigu pagal jus kanapės atstatytų ekonomiką, pakeltų ją, žmonės būtų laimingesni, taram baram, tai kodėl jos beveik niekur nelegalizuoja? :D Na, apsišvieteliai, kuris atsakys?
Kanapių poveikis
Rūkant kanapes rizikuojama susirgti kvėpavimo takų ligomis t.y. bronchitu, plaučių vėžiu ir t.t. Rūkant kanapes tikimybė susirgti plaučių vėžiu yra 5-10 kartų didesnė negu rūkant cigaretes. Dažni kanapių vartotojai nenori nieko veikti, greitai viską užmiršta. Merginos, kurios vartoja kontraceptines tabletes, rizikuoja gauti širdies infarktą. Moterų, rūkančių "žolę", vaikai lėčiau protiškai vystosi, yra prastesnės koordinacijos. Labiausiai nepatartina vartoti kanapes žmonėms, sergantiems plaučių ir širdies ligomis. Žinomi alerginės reakcijos atvejai, kai žmonės mirė pirmą kartą užrūkę marichuanos. Prie kanapių žmogus retai pripranta, bet atsisakyti jų gali būti sunkoka. Norėdami atsikratyti įpročio rūkyti marichuaną, kasmet į gydytojus kreipiasi apie 120 000 žmonių.
Šaltinis: http://marazas.bizhat.com/narkotikai/narkotikai-marihuana.html
Ir prašau paneikit dabar šiuos poveikius, išvartykit, kaip jūs mokat.
iamkid prieš 10 metų
Dabar tos mirtys neesmė, kas iš to, kad nemirė nei vienas žmogus nuo žolės, bet esmė yra ekonomikoje, kurią kanapės smukdins, tas pats ir su marichuanos prekeiviais, jiems minusas, jie turės mokėt valstybei, prigalvos visokių "auginimo mokesčių" ir t.t. Kanapės nėra vien teigiamas dalykas, kad niekas nemirė, tai nereiškia, kad tai yra gerai pačiam organizmui, sveikatai, į google reikia rašyti ne tik "kanapės zjbs, kodėl?", bet pasiskaityk ir neigiamą poveikį, pavyzdžiui, atminties prastėjimas, regos sutrikimai ir t.t., pasiskaityk ir toliau pūsk dūmus.
iamkid prieš 10 metų
Padarykit su ta pačia "karma", kad surinkus n skaičių karmos tas pranešimas pats dingtų.
iamkid prieš 10 metų
Jeigu verstum iš kokių užsienio saitų naujienas, tada liux, didelis pliusas, o jei tik perkopijuotum viską iš games.lt, itnaujienos.lt ir t.t. tada neverta, nes bet kas gali nueit į tuos tinklalapius ir persiskaityt.
iamkid prieš 10 metų
Rimtesni žmonės ateina tikrint ar žodžiai parašyti iš didžiosios raidės? :D Jau tik nereikia.