Hiwichi prieš 10 metų
Chicony, o norėčiau SteelSeries Apex http://www.gamecrate.com/wp-content/uploads/2014/12/steelseries_apex_keyboard_frontside.jpg
Hiwichi prieš 10 metų
Kiek matau vis daugiau lenktyninių žaidimų sukuriama, pvž. the crew, ir pnš. atsibost pradeda, geriau kurtu kokias šaudykles kaip call of duty. Bet naujovė oculus rift savininkams.
Hiwichi prieš 10 metų
7 man 100x geriau negu windows 10, win10 pvž. ant mano pc nėra optimizuoti žaidimams ir pnš., o ant čin7 man viskas puikiai veikia, nieks nestringa, tad man labai gaila jeigu windows 7 bus neaptarnaujami
Hiwichi prieš 10 metų
Serverio sistemų nespėjau apžiūrėt, bet mačiau white_mamba map darbus, o jie man patiko, vien map darbai patraukė užsukti į šį serverį
Hiwichi prieš 10 metų
Visais laikasi buvo ir bus free-posteriu. Šeip negalit jo įvardinti kaip free-posterio nepažiūrėje turinio kuriame jis komentavo ir ką komentavo, jeigu jis turėjo "dėl ko" komentuoti, prikomentavo daug, tai nereiškia, kad jis free-postino. Tad apgalvokit prieš kurdami temas.
Hiwichi prieš 10 metų
Nenoriu smerkti, bet nemanau, kad apsimoka eit į jūsų projektą, bent man tai jau jis nuvalkiotas.
Hiwichi prieš 10 metų
Va ką reiškia naudotis kompiuteriu be saiko. Jam galėjo būt ir koks širdies smūgis dėl kokio žaidimo pabaigos ir pnš.