Hiwichi prieš 9 metus
Chicony, o norėčiau SteelSeries Apex http://www.gamecrate.com/wp-content/uploads/2014/12/steelseries_apex_keyboard_frontside.jpg
Hiwichi prieš 9 metus
Kiek matau vis daugiau lenktyninių žaidimų sukuriama, pvž. the crew, ir pnš. atsibost pradeda, geriau kurtu kokias šaudykles kaip call of duty. Bet naujovė oculus rift savininkams.
Hiwichi prieš 9 metus
7 man 100x geriau negu windows 10, win10 pvž. ant mano pc nėra optimizuoti žaidimams ir pnš., o ant čin7 man viskas puikiai veikia, nieks nestringa, tad man labai gaila jeigu windows 7 bus neaptarnaujami
Hiwichi prieš 9 metus
Serverio sistemų nespėjau apžiūrėt, bet mačiau white_mamba map darbus, o jie man patiko, vien map darbai patraukė užsukti į šį serverį
Hiwichi prieš 9 metus
Visais laikasi buvo ir bus free-posteriu. Šeip negalit jo įvardinti kaip free-posterio nepažiūrėje turinio kuriame jis komentavo ir ką komentavo, jeigu jis turėjo "dėl ko" komentuoti, prikomentavo daug, tai nereiškia, kad jis free-postino. Tad apgalvokit prieš kurdami temas.
Hiwichi prieš 9 metus
Nenoriu smerkti, bet nemanau, kad apsimoka eit į jūsų projektą, bent man tai jau jis nuvalkiotas.
Hiwichi prieš 9 metus
Va ką reiškia naudotis kompiuteriu be saiko. Jam galėjo būt ir koks širdies smūgis dėl kokio žaidimo pabaigos ir pnš.