IgnasWS prieš 9 metus
Procą galima būtų ir pigesnį pagriebt jei kas dar kiek pigesnio varianto ieškot + tavo pateiktas procas neduoda aušintuvo, tai dar aušintuvas normalus 30 euru. PSU paieškojus irgi galima būtų dar apie 25 eurais pigesnį rast, arba korpusą paimt su PSU. Daugiau kaip ir viskas būtų atrodo normaliai :).
P.S jei dar kas nežiūrit smarkiai į kainą, vertėtų ir SSD prigriebt.
IgnasWS prieš 9 metus
Dar 2 kartus GTA V nukels ir jau nebeapsimokės žaist kai tiek litų duos:D. 100% duodu, kad vis tiek bus pilna bugų.
IgnasWS prieš 9 metus
Sukakojo pačiam ne per seniausiai 18, blem pagalvodavau, visi čia mėtos mėtos kažkaip galvoju ar aš čia toks kažkoks nelabai ar mano mąstymas iškreiptas. Nu šiaip pats esu nuomonės, kad santykiai normaliausi kiek vėliau - +20m. Nu bet čia aišku gali būt kaip ir @Mikro istorijoje, kad tie metai nieko nelemia (aš tuos nuomonės visiškai nepeikiu) ir pilnai galima draugauti nepaisant amžiaus skirtumų. Na o apie patį... Nieko rimto nebuvo, drovus berniukas esu, niekur neskubu. Pabendraut, pabendrauju, bet kažkaip nesiveldavau į tuos reikalus per daug, nors ir galvodavau apie tai. Man daug lengviau tiesiog būti draugais, pažint žmogų ir niekur neskubėt, nes per greiti santykiai aišku iki ko veda. Kol aišku galų gale mane buvusi klasiokė (dar ir geriausia draugė, taip skamba awkward, friendzoned) suvedė mane su kita buvusia klasioke ir papasakojo tai, ko nesitikėjau iš tiesų. Na dabar pastarąją savaitę mano galvoj aišku verda įvairiausios mintys. Ir tenka susitikt su ja pastaruoju metu ypač daug, bet kažkaip man tiesiog atrodo, kad aš tam nepasiruošęs :D. Tačiau kaip bebūtų, galbūt viskas ir bus gerai dar ilgiau pabendravus :).
IgnasWS prieš 9 metus
Kol ši technologija bus tobula ir bus kažko verta, dar reiks bent 5 metų aš manyčiau. Nes dabar realiai čia tik video, kuris atrodo tikrai labai nuostabiai, o pats ten matysi viską visai kitaip..
IgnasWS prieš 9 metus
Nieko naujo, dažnas dalykas, kad nesizoomint atgal tiesiog iššauni ir tiek :D