Javainis prieš 9 metus
Prizas sėkmingai gautas. Linkiu, kad maze.lt bendruomenė ir toliau rengtų tokius konkursus!
Javainis prieš 9 metus
@Barzdocius tai vadinama valia. Esu skaitęs įvairių straipsnių apie tai, kaip nugalėti kažką panašaus. Tai priklauso nuo tavęs. Dabar aš irgi noriu eiti mokintis, tačiau stebiu socialinius tinklus bei refreshinu šį puslapį. O dėl to galvojimo, man irgi tas pats, nors teturiu tik keletą žaidimų steam'e. Tačiau pabandyk dabar išjungti kompiuterį, net negalvok. Žinau, kad tai tas pats, kas leisti artimam žmogui žūti :D Na ždž tai - sunku, bet įveikti būtina. Čj tas pats kas su rūkymu.
Javainis prieš 9 metus
Žinau tą jausmą, kai nori eit mokytis, bet galvoji, jog kažkas parašys ar pan., nors visą tą laiką taip niekas ir neparašo, tada eini miegoti nepasimokinęs ir pavargęs. Tai siūlau paiimti tiesiog ir išjungti kompiuterį, negalvoti - tiesiog išjunk. Padėk telefoną į šalį, pamiršk kompiuterį ir eik daryk ko tau reikia. Draugai, žaidimai ir visa kita - palauks.
Javainis prieš 9 metus
Būtų visai įdomu pažaisti, tačiau man ilgą laiką kankina klausimas ar nebus trigdžių ar dar ko dėl tokio skaičiaus text'drawų? Nes man atrodo gana daug čia. Ir bėje kaip tu aptiksi kokius mygtukus paspaudžia žaidėjas, kad atvaizduotum juos textdraw'e? Gal pagal iPleoMax plugin'ą?
Javainis prieš 9 metus
Aš manau, kad klaus ne kiekvieno, bet jau rimtu atvėju, jei įtaria ką nors, pvz.: vagystę. O jeigu bet ko klausinės, tada tai grynas absurdas, bet manau VMI ne tokia buka..
Javainis prieš 9 metus
@quiN. and that su*ks. Net jeigu tas ale garsus žmogus nieko nemoka, bet pas jį visi eina, nes jis "garsus". O tie kurie beveik nežinomi, tačiau sugeba daug daugiau negu tie kurie daug žinomi. Skaitykim koks visiems žinomas žmogus ar dar kas parašo kokį pranešimą prie temos, jis gaus kelis taškus karmos, be jeigu prie pranešimo parašys koks nežinomas žmogelis, tai dauguma tiesiog ignoruos, nes tai negirdėtas žmogus. Ir taip ne vien tik čia. Taip būna visur. Taip ir sporte ir daug kitur.