Macho prieš 9 metus
Noriu pažaist lola - pažaidžiu, bent man tokio žaidimo kurio labai norėčiau pažaisti dar nėra. :)
Macho prieš 9 metus
Asmeniškai manau tiek Steelseries, tiek razer produktai yra pervertinti. Čia tas pats kas Armani prieš newyorker.
Macho prieš 9 metus
Na dėl nr1 AWP galima pasiginčyti ar KennyS ar Flusha, nėra tokia aiški situacija kaip, kad būdavo cs 1.6, jog Markelovas aiškiai buvo nr1 pasaulyje. :)
Macho prieš 9 metus
Sveikas,
Kaip laikrodžiui, manau tikrai negalima gailėti pinigų. Pats prieš kelis mėnesius nusipirkau Daniel Wellington laikrodį, labai džiaugiuosi, patvarus, paprastas, patrauklus.
Galima žiūrėtis analogų, bet juos ne kažkiek ir paturėsi, jau geriau pasitaupyt ir nusipirkt padorų laikrodį.
Macho prieš 9 metus
Sveikas,
Pirkėjų vietoje norėčiau visą informacija pamatyti vienoje vietoje - šitoje temoje. Įkelk nuotraukas ir kitus įrodymus jog tai tikrai turi. Ar tau bus patogiau kiekvienam atskirai siuntinėti ta patį per ta patį? :)
Macho prieš 9 metus
Atrodo tikrai įdomiai, kas man nepatiko tai, kad automobilių forma, dauguma man matytų automobilių šio žaidimo video medžiagoje pasirodė per daug kampuoti, šiek tiek priminė tuos senus lenktyninius žaidimus kur grafika būdavo nekokia.