Macho prieš 9 metus
Sveikas,
Dėkoju už šia tikrai naudinga informacija, bent man, kaip paprastam kompiuterio turėtojui tai tikrai pravertė, nes labai daug tuo nesidomiu, bet ką gali žinot, galbūt kada nors pravers ir jau žinosiu kur ieškoti šios temos, maze WIKI!
Macho prieš 9 metus
Kas per tema .. :D Žmogau, jeigu nežinai ką pirkti - taupyk, pamatysi norimą daiktą ir nusipirksi.
Macho prieš 9 metus
Kiek pamenu tokio tipo idėja buvo jau aptarinėjama, dauguma visiškai nustos spaudinėti vien dėl to jog reikės vargti ir pateisinti priežastį kodėl tau patinka turinys.
Macho prieš 9 metus
@Infrox O jeigu jau moksleivis tai negali išmokti? Programavimas? Dizainas? freelancint niekas nedraudžia ir tam amžius nėra ribojamas
. @Yohii Nemokami pinigai visada gerai, bet bent aš jau geriau praleisčiau kelis metus besimokydamas ką nors rimčiau ir paskui iš to uždirbčiau normalius pinigus nei užsiimčiau šiuo bizniu.
Čia yra mano asmeninė nuomonė :)
Macho prieš 9 metus
Nelabai matau prasmės užsiimti tokiais dalykais, jau geriau pasimokai ką nors rimčiau kelis metus ir normaliai renki pinigus kaip freelanceris :)
Macho prieš 9 metus
Sveikas,
Bent man asmeniškai kliūna sulietuvinti video pavadinimai, keistai atrodo. Būtų šaunu vėliau puslapyje pamatyti raktažodžių paiešką tarkim kaip pinterest jog būtų lengviau naudotis, bei pats atvaizdavimas nuobodokas, reiktų papildomų elementų, spalvų jog įgautų tos "energijos", kas dėl pavadinimų manau juos reiktų nuimti ir padaryti, jog pavadinimą ir kita info apie video atsirastu užėjus ant filmo paveikslėlio. Puslapis pradinėje stadijoje todėl nelabai ką galiu pavertinti, šiaip tai viskas tvarkinga, klaidų nesimato jokių, šauniai :+1:
Macho prieš 9 metus
Daug kas sako ESEA geriau. Tai kaip yra ištikrųjų?
Man asmeniškai ESEA geriau tik tuo, kad galima eiti 1v1 2v2 ir taip toliau ko faceit negalima ( senai bežaidžiau jeigu suklydau pataisykit ), daugiau ESEA nieko gero neduoda apart daugybės klaidų, bugų bei kitų nesąmonių.