Macho prieš 9 metus
ESEA su FaceIT nėra ko lyginti, FaceIT yra beta stadijoje ir ne pro kur nepamatysi jokių bugų ar kažko pan, ko ESEA pilna, viskas tvarkinga viskas apgalvota ties pačia platforma. Jeigu competetive režime esi gavęs ban tai puiki galimybė toliau žaisti FACEIT platformoje ir taip gerai praleisti laiką, galbūt net geriau negu žaisdamas pačiame competetive režime ( kalba eina apie toxic žaidėjus ).
Macho prieš 9 metus
Aš nesuprantu esmės ten žaist, nelabai gaunu aš ten tų taškų ir kiek suprantu reikia premium account jog galėtum gauti ranką ir žaisti lygose.
Dėl žaidimo esmės negaliu padėti, kam išvis žaisti žaidimus jeigu ieškai tame kokios nors naudos? Taškai būna pridedami tik tai kai turi nusipirkęs premium, bet to daryti neapsimoka nes prideda labai mažai taškų už pergale palyginus kiek reikia ant prizų. :)
Macho prieš 9 metus
Kažkada žaisdavau, tikrai puikus dalykėlis, tik nepatarčiau eiti jeigu esat žalias žaidime.
Macho prieš 9 metus
You've spent about 1.986 hours on League of Legends which means 83 days of your life.
Oba :D
Macho prieš 9 metus
Sveikas,
Apie mc ne kažką nusimanau, neesu tikras ar mano pateikta idėja bus įmanoma įvykdyti.
Šia idėja galima laisvai surišti su būsima serverio istorija kodėl būtent žmonės turi gyventi po žeme ir kas atsitiko. Tarkim nukrito asteroidas kuris žemės paviršių padarė per daug pavojinga gyvenimui, todėl žmonėms išlindus į paviršių po truputėlį pradeda mažėti gyvybės taškų, jie paviršiuje negali išlikti tarkim daugiau negu 10min, kitaip mirs nuo radiacijos. gali būti kokie nors daiktai mažinantys / blokuojantys radiacija. Būtų galima padaryti trumpa video kaip viskas įvyko, jog žaidėjai suprastų kodėl jie po žeme ir kas čia vyksta, spawn vieta įsivaizduoju bunkeriuose ( savaime aišku, kad jie ten įėjo, jog išvengtų asteroido smūgio ). Jei dar kas šaus į galva, mėginsiu pildyti.
Macho prieš 9 metus
Sveikas! Man kilo toks klausimas, kaip man ( paprastam cs:go žaidėjui ) būti tikram, kad tavo statymai verti to rakto? Ir kaip tu gali įrodyti, kad aš darydamas statymus su tavo pagalba laimėsiu, o ne atvirkščiai? Bei įkelk tikslesnę nuoroda, nes šitos man neatidaro.