Macho prieš 9 metus
Viskas per daug kartojasi bent man, greit atsibodo, ištempiau vos kelias savaites. :D
Macho prieš 9 metus
Aš b2, būtų smagu sumest dou jeigu eane žaidi. Beje kodėl niekada nebūni prisijungęs prie skype?
Macho prieš 9 metus
Kadangi mano pagrindinė rolė supportas, viskas pakenčiama, kitu atveju nemanau, kad galėčiau mėgautis tokiu modu. :D
Macho prieš 9 metus
Sveikas,
Viskas priklauso nuo situacijos, jeigu draugas jungėsi iš kitos vietovės ( ne tavo kompiuterio ), gali padaryti tokia situacija, kad atrodytų jog jis tavo paskyra nulaužė, o tuomet jau atsakęs į visus firminius klausimus turėtum atgauti RP.
Esu rašęs į supporta kelis sykius, žinau kaip kas, jeigu domina parašyk savo skype, pakviesiu.
Macho prieš 9 metus
Na ką, davei puikia proga nariams pasigirti. :D
Šiuo momentu naudoju GALAXY Note 3, bet planuoju grįžti prie ios, nes androidas nelabai patiko. :)
Macho prieš 9 metus
Sveikas!
Puiki tema, esu nuo mažens linkęs rizikuoti, mėgstu pokerį ir kitus velnio sugalvotus dalykus, todėl cs:go statymai man taip pat nėra svetima. Kaip tik dabar po truputį atsistatau, prieš gera mėnesį pralaimėjau paskutinius savo skinus, buvau tikrai nusivylęs nes tai nebuvo skinai verti 5 eurų. Žiūrėsim kaip čia seksis toliau, vėliau įmesiu kelis ss.
O kaip tau sekasi su statymais? ;)
Macho prieš 9 metus
Šaunus konkursas, mėginsim laime.
Keista, bet kai kuriuose video kadruose man pasirodei kaip girtas. :D