Macho prieš 10 metų
Viskas per daug kartojasi bent man, greit atsibodo, ištempiau vos kelias savaites. :D
Macho prieš 10 metų
Aš b2, būtų smagu sumest dou jeigu eane žaidi. Beje kodėl niekada nebūni prisijungęs prie skype?
Macho prieš 10 metų
Kadangi mano pagrindinė rolė supportas, viskas pakenčiama, kitu atveju nemanau, kad galėčiau mėgautis tokiu modu. :D
Macho prieš 10 metų
Sveikas,
Viskas priklauso nuo situacijos, jeigu draugas jungėsi iš kitos vietovės ( ne tavo kompiuterio ), gali padaryti tokia situacija, kad atrodytų jog jis tavo paskyra nulaužė, o tuomet jau atsakęs į visus firminius klausimus turėtum atgauti RP.
Esu rašęs į supporta kelis sykius, žinau kaip kas, jeigu domina parašyk savo skype, pakviesiu.
Macho prieš 10 metų
Na ką, davei puikia proga nariams pasigirti. :D
Šiuo momentu naudoju GALAXY Note 3, bet planuoju grįžti prie ios, nes androidas nelabai patiko. :)
Macho prieš 10 metų
Sveikas!
Puiki tema, esu nuo mažens linkęs rizikuoti, mėgstu pokerį ir kitus velnio sugalvotus dalykus, todėl cs:go statymai man taip pat nėra svetima. Kaip tik dabar po truputį atsistatau, prieš gera mėnesį pralaimėjau paskutinius savo skinus, buvau tikrai nusivylęs nes tai nebuvo skinai verti 5 eurų. Žiūrėsim kaip čia seksis toliau, vėliau įmesiu kelis ss.
O kaip tau sekasi su statymais? ;)
Macho prieš 10 metų
Šaunus konkursas, mėginsim laime.
Keista, bet kai kuriuose video kadruose man pasirodei kaip girtas. :D