Macho prieš 9 metus
Siūlyčiau adobe photoshop CC, daug kas sako, kad jis beveik nieko nesiskiria nuo cs6 versijos, bet jie labai klysta, daug užslėptų ir reikiamų triukų, bet kaip silpniasniam pc adobe photoshop cs5, cs6, nebent žadi dirbti su nuotraukomis, retušavimas, efektai ir t.t, tuomet gali pamėginti Adobe Lightroom.
Siūlyčiau tiesiog parsisiųsti demo versiją ( 30 dienų ) iš oficialios svetainės, jeigu per 30 dienų neatsibos tau žaistis, tuomet pakeisi vieną failą ir galėsi naudotis pilna versija nemokamai.
Macho prieš 9 metus
Šiuo pasiūlymu turiu neigiama nuomone, tiek su "karma" tiek su top sistema, man kiek per vaikiški atrodo tokie dalykai. Suprantu, čia rinksis pagrinde jaunimas, bet vistiek, argi šitie dalykai reikalingi? Neturiu žalio supratimo kodėl jie čia turėtu atsirasti :).
Macho prieš 9 metus
Dizainas puikus, administracija kaip matau irgi išprusus. Mano akimis forumas atrodo padoriai bei subtiliai, ko čia trūksta tai tik kiek daugiau automatizuoto valdymo, turiu omeny teksto rašyme ( jog nereikėtų patiems žiūrėti kodų ir su jais vargti, bent man asmeniškai būtų žymiai patogiau pasirinkti teksto stilistiką, dydį ir kita, kaip, kad yra įprasta paspaudus mygtuką ).
Macho prieš 9 metus
@OvidijusD Kaip tau blogai, buvo pasakyta aiškiai - jeigu kas nors tamsai nepatinka gali nedelsiant išeiti ir nebegrįžti. Minusų svetainėje yra, ir nemažai, bet tavo šitas kliedesys visiškai ne į tema. Žmones stengiasi, bando viską gerinti, kaip bebūtų jie tikrai nekeis nei tvs nei dizaino, taip, kad gali eiti jau.