Macho prieš 9 metus
Nieko keisto nematau, tinka visiems kuriems dega kokie reikalai ir reikia puslapio. Puiki alternatyva.
Macho prieš 9 metus
Jeigu kalbant apie buildo, nematau problemos jeigu ir rinktų iš lietuviškų svetainių, taigi visur tokios pačios detalės, ne parduotuvėje ar šalyje esmė, ar taip ar taip pačiam buildintis yra patogiau ir pigiau, pilno pc neapsimoka pirkti.
Macho prieš 9 metus
@Vidmantas Sutinku, mano mėgstamiausias žaistas žaidimas buvo vienas iš tavo minėtų, tai Mirror's Edge, laukiu 2 dalies <3
Macho prieš 9 metus
Neprieštaraučiau tokiai situacijai, atsirastų laisvesnio laiko kitom veiklom, nes televizorių naudoju tik kaip papildomą ekraną filmams žiūrėti prie pc, internetas taip pat ne problema, bet su be telefono šiek tiek liūdna jau būtų.
Macho prieš 9 metus
Sveikas,
Kaip visada stebini, kas dėl nepilno balso, būtent kodėl negali kalbėti normaliai? Taigi tuo kambariokams netrukdysi, jie gi nemiega per dieną, ar čia įžvelgiu šiokį tokį gėdos jausmą? Video patiko, bet yra ką šlifuot, man asmeniškai trūko to natūralaus elgesio ir linksmumo, youtuberis turi žiūrovus užkrėsti savo gera energija, nes tuomet, kad ir kokį mėšlą žiūrėtum tu jį vistiek žiūrėsi ir jis tau patiks. Užsiprenumeravau, lauksiu tolesnių video :+1: , kuo didžiausios sėkmės. :)
Macho prieš 9 metus
Sveikas,
Visų pirma nemanai, kad per tuos 2 metus gali pasitemti ir išmokti anglų kalba? Kitas pasirinkimas būtų universitetas, jie mato ne moksleivius o pinigus ( mano nuomonė ).