MantasV prieš 7 metus
Tai ,kad nelabai kur ir begausi man atrodo šitie du pagrindiniai tinklapiai pigesniem variantam Plati manau ir tai dar pigiau gali gaut nei G2A. Nebent kasnors žino kokių Underground patikimų tinklapių kur pigiai gaut galima. ir šiaip kur yra MEGA CHEAP dažniausiai FAKE būna su Survey ir t.t.
MantasV prieš 8 metus
@aukshtaitis kažkada mačiau tave Global rašiai poto tau į PM rašiau pasitikslinti ar Lietuvis :D Berods dar į draugus pridėjau :D
MantasV prieš 8 metus
Crakca nauja bandyk, RELOADED geriausias realiai. Jei senokas PC gali but kad Compatability blogas. Dažniausiai Fixa gali rast ivedes i google Sims 3 Has stopped working išmes daug Solution. Tiesiog reik google naudot kaip asmeni dažniausiai rasi atsakymus :D
MantasV prieš 8 metus
Pats žadu pirkti OnePlus X ,o kiek atsilipiemų skaitęs kad telefonas puikus skūstis nėra kuom tik gaila kad turi savo OS ,o ne Stock Android ,bet čia problema nedidelė kadangi Cyanogen pagrindas nėra blogas pats esu savo dabartini Samsung persirašes į CyanogenMod ir tikrai veikia daug geriau už Stock'ą.
MantasV prieš 8 metus
Jei ne darbas visai patiktu palošt. :D Pamenu kiek pasinešes buvau ant to žaidimo :D