MantasV prieš 8 metus
Naudoju f.lux jau kokius 4 metus. Tai nesiskundžiu paskutiniu metu tik nenenaudoju ,nes dažnai keičiu kompiuterius. O šiaip geras dalykas akių naktim tiek nevargint.
MantasV prieš 8 metus
Tai kodėl nepadarius taip. Kur yra Pagrindinis tai padarytų šalia prieki Populiariausi ir toje skiltyje būtu aplamai temos ir temos kur pakomentuotos kilsta į viršų ši Skiltis kaip DEFAULT būtų kai įeini į puslapį. Populiariausi tai ir taip aišku visos temos surušiuotos pagal surinkta plius rep skaičiu. Ir Naujausi tai katik kurtos temos panašiai kaip ir Pagrindiniam ,bet Naujausi skiltyje temos nekyla į viršų. Nu manau bendra minti pagavot.
MantasV prieš 8 metus
Jo šitas geras. Kitam Anglu forume naudoja visi tai žiauriai geras. Prisijungčiau ir aš jei būtu sukurtas šitam Forumui. Populiarėje Discord daug kur dabar.
MantasV prieš 8 metus
@Darrel_ @SpirgiuX Nu čia gal kiekvienam skirtinga patirtis. Plius priklauso nuo kompiuterio build'o. Man asmeniškai Win10 su žaidimais nelabai derinosi. Dar kad su Privacy nesamonėm kolkas Microsoft svaigsta. Tai lauksiu kol Win10 susitvarkys biški labiau ir stabilumą įgaus. Tada ir aš naudosiu nors ir šiaip puse metu naudojaus jau nuo Insider versijos.
MantasV prieš 8 metus
@Citadoras dar pridėk
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
MantasV prieš 8 metus
Su Windows 10 sunkiai peš ant performance jei nori ,kad geriau veiktu jau patarčiau Windows 7. anyways turėtu veikti normaliai bet ne ant geriausios grafikos.
MantasV prieš 8 metus
Įdomiai atrodo gerai ,kad ant Linux dar relyzas bus. Reikės išbandyt jei System requirements nebus labai dideli.