MantasV prieš 8 metus
Man tai sunku pasakyt.
- Photoshop'as man visad buvo Dizainui ir nuotrauku koregavimui ir kitam re-touchui.
- O Illustrator tai kaip ir pavadimas sako Illustracijom, logotipam ir kitiem vectorinio tipo darbam.
MantasV prieš 8 metus
@PamParam Sumaišiau su kitu žaidimu pagal trumpini. @Vilmokas sutinku runescape žaisdavau kai buvau mažesnis bet jau dabar nebedomina. Tera patinka idomus bet kolkas kompo savo neturiu ,o laptopa su mid-range specais. Tai tenkinuos silpnesniu grafiku žaidimais. Anyway Pabandysiu perfect world ir ta blade and soul kadangi visi hyped gal užkabins. @pastuh išbandysiu
MantasV prieš 8 metus
@b0ss man pirma karta irgi ant šono krito ir iškart skilo ,o antra kart skilo nes susitraiškė kišenėje kadangi keistas ekranas jau yra keistas tai lengviau dūžta. O Z2 aš žiūrėjau drop test tai visus atlaikė. Z2 metė net atsitojas nuo suoliuko ir atlaikė nors ir ant šono krito ir aplamai Z2 šonai yra su apvadais stipresniais todėl ir geriau laiko ne kaip Z3 plikas telefonas galima sakyt.
MantasV prieš 8 metus
Programėle būtų neblogai. Bet tokia programėle kuri turėtum savitas funkcijas ir kažkiek savita kontrolės dizaina kaip normali programėlė. O ne vien programėle kuri atidaro puslapi taip pat kaip naršyklėje. Nes tokia programėle sukurt belekas čj galėtu sukurt turintis bendra supratima programavimo. Manau supratai mano mintį.