MantasV prieš 8 metus
Stronghold Crusader (y) :D CS 1.6 aišku veiktu ,bet nemanau ar daug ką bedomina šitas žaidimas :D
MantasV prieš 8 metus
Ną aš kadangi pradėjau nuo PlayStation tai sakyčiau Playstation 4 dabar pats turiu PS3 ,bet tolimoje ateityje taikausi pirkti PS4.
MantasV prieš 8 metus
Mano manymu čia yra problema ,kad lietuvoje dabar visi priprate prie IPB ir pamato foruma kuris unikalus ir išsisikiria praktiškai nėra IPB. Ir mažai kas nori ateiti vien dėl to nes ne IPB ir nesupranta kaip veikia kitokio tipo forumai. Aplamai pasižiurėkit forumai kurie atsidaro su MyBB ar kokiais phpBB varikliuskais default žmonės nesilanko arba iškart skundžiasi kodėl ne IPB. Man asmeniškai IPB yra atsibodes o tokio tipo kaip dabar Maze 2.0 forumas yra labai patinka kadangi mėgstu naujoves kurios susietos su internetu tai visad domina.
MantasV prieš 8 metus
Jo pastebėjau ir aš ,kad rodo ta pati. Ir jo ant Firefox Kai tikrinau per kita naršykle normaliai yra. Čia bus Fixas šitam ant Firefox?
MantasV prieš 8 metus
Gražūs kadrai :) kokiam dizaine LFS gražiai atrodytu. Pora paveikslėliu tikrai labai patiko :)
MantasV prieš 8 metus
Labai gražus dizainas o pati platforma labai primena platformas kaip Vanilla Forums Discourse Flarum PlushForums