Mikro prieš 9 metus
@quiN. Turiu viena pažįstamą tokį.. Po jo kalbos man visas žaidimas pasidarė paprastesnis, jam užteko pašnekėti ~5min. apie žaidimo supratimą ir "elo hell'as" dingo. Jei būčiau tokio lygio žaidėjas kaip jis, pasidalinčiau nuomone ir aš, bet žodis į žodį tikrai negaliu pasakyti. Tiesiog.. Stenkis žiūrėti į save, pamiršk, kad ten kitas sėdi 0/5, kad flamina ir panašiai, žaisk dėl savęs, laimėk savo juostą ir žiūrėk kas gausis. Visi turi blogų geimu, nenuleisk rankų ir žaisk toliau, nepasisekė 2kart, sužaisk aramą kokį, nusiramink ar išvis sekančią dieną prisijunk, bandyk kol galiausiai pasieksi savo.
Trumpiau tariant - žiūrėk į save, savo liniją, jei labai lengvą, padėk kitoms, žiūrėk į savo žaidimo stilių, kad ir ką darai žaisk dėl visos komandos, ne tik dėl savęs. Galbūt klystu ir tavo žaidimo stilius toks, bet iš to ką rašai ir iš to kur sėdi, neatrodo taip. :)
Mikro prieš 9 metus
Nors ir nesu profesionalas ar kažkas panašaus, bet bandysiu taip pat patarti iš to ką pats praėjau.
Pradėjau nuo paprastų dalyku, kaip kažkas jau ir sakė, teksto pritaikymo prie fotografijos. Teksto spalva, teksto stilius, jo talpinimo vieta, šriftas. Žingsnis po žingsnio jau matai ką darai blogai, kas žmonėms patinką ir kas traukią tavo pačio akį, bandyk retsykiais į savo darbus žiūrėti kaip kritikas, žiūrėk ir pats save kritikuok kas blogai, kad ir kaip tai skambėtu keistai, bet tai veikia. (bent man)
Kai jau pajausi ir akys matys, kad kažką gali suvelti, meskis ant paprastų dviejų lentelių dizainų, čia irgi paprastumą pešk iš savęs, šriftu dydžius reguliuok. PVZ.:
Tavo dizainas
Teksto dydžiai skraido laabai baisiai. Savam lape kol piešiu naudoju tebunie tekstą tarp 11-16pt., pas tave darbe tas teksto dydis skraido tarp 11-40pt. Stabilumą išlaikyk.
Kai jau tiek sugebėsi, pradėsi pastebėti ir kitas savo klaidas, kaip spalvų parinkimą, išdėstymą.
Svarbiausia pasitikėk savimi ir darbą daryk kuo kruopščiau, tvarkingiau ir svarbiausia neskubant. Darbas padarytas per 7d. skiriant po 1-2h per dieną gali atrodyti daug geriau, nei darbas padarytas per 2d. skiriant begales valandų. Taip pat domėkis grafikos naujienomis, kad ir kaip skambą nuobodžiai, paskaitynėk grafikos naujienas, kas populiaru, kas dabar "madoje", skaitydamas tokias naujienas gali sužinoti ir išmokti nemažai. :P
Mikro prieš 9 metus
Net nežinau kaip atkasiau šią dainą, bet patiko. Kas klauso chill'o tokio, patiks tikrai! <3
Chet Faker - Talk Is Cheap
Mikro prieš 9 metus
Šaunus video ir šaunūs pacaniukai! Kiek praeinu dabar pro kiemą ar mieste kur prasilenkiu su vaiku kokiu, nuolat ir tegirdžiu piktažodžiavimus ir istorijas, pasakojimus "gyrimusis" kaip jie kažką sumušė ar kažką negero padarė, galbūt Lietuvoje vaikams tokiems labai populiaru būti blogiems?.. Nešneku apie visus, bet didžioji dauguma, bent mano mieste tikri vandalai ;/