Mikro prieš 9 metus
Cäptain Càncer : You've spent about 1.213 hours on League of Legends which means 51 days of your life.
Mikro prieš 9 metus
@Geans Man juokinga yra tai, kad dažniausiai realios gyvenimiškos druskos neragavę žmonės tai pasakoją, nesakau kad konkrečiai esi tu, ar kažkas iš mūsų auditorijos, tačiau esu Laimingas ne su "vaiku" kaip tu vadini, ir ne su paaugle kuri pasimetusi blaškosi gyvenime. Žmogų pažinti trunką ilgai, žmogų perprasti dar ilgiau. Su bendraamžėm sekėsi ar ne čia yra kita, bendravau su visomis vienodai, tiesiog gavosi taip, kad į akį krito jaunute ir tuo nei kiek nesigailiu, nesigėdiju ir nesiskundžiu. Sakai ilgai netruks? Kiek tas ilgai netruks? Man 2metai ir 8mėn. yra pakankamai šiuo metu. Tėvai kaip reguoja? Normaliai. Tai yra jos gyvenimas, ji mąsto savo galva ir renkasi tai kas jai atrodo geriau. Ir kas dar išties juokinga pasidarė, kad tik dabar pamačiau tavo amžių ir šiek tiek nustebau, kad 14 metis dėsto gyvenimiškus patarimus, man kaip 19 mečiui. Bereikalo varginausi ir rašiau atsakymą į tavo postą.