Mikro prieš 9 metus
Asmeniškai aš pats nesu turėjęs MAC'o, bet esu naudojęsis ir gan patiko, paprastas ir patogus, puikiai tinką darbo reikalams, bet kas liečia Gaming'ą man tik PC. Daugiau žaidimų, daugiau galimybių PC išspaudžia.
Mikro prieš 9 metus
Tie kurie main'iną suport role - Tobulas pirkinys! Gražiai sulipdytas skinas, neblogą ir muziką groja Sona, skinas vertas savo kainos!
Daugiau nuotrauku čia
Mikro prieš 9 metus
Žinoma galėtume, bet vargu ar išeis. Jei būsiu gold, galėsiu žaisti tik su silver/platinum elo žaidėjais.
Mikro prieš 9 metus
Šianakt žiūrėjau video šitą. Liūdna ir tuo pačiu džiugu, lengvesnės pergalės kitiems B-)
Mikro prieš 9 metus
Dar ir dabar žaidžiu 2002metų žaidimą, galbūt nelabai jis priskiriamas prie oldschool, tačiau žaidimukas geras.
Asmeniškai man nesvarbu žaidimas senas ar naujas, bet kur kas smagiau žaisti online žaidimus su kompaniją, todėl šiandien pasirinksiu - Naujus žaidimus.
Mikro prieš 9 metus
Dar vienas įdomesnis projektas atkeliauja! Laukiam, noriu jau išmėginti!
Sėkmės kuriant.
Mikro prieš 9 metus
Žiūrėjau visa video rimtu veidu, bet kai išgirdau Darien coming back to LCS confirmed! Pratrūkau, gerutis video ! :+1:
I'm back b*tches
Mikro prieš 9 metus
@geltonakatė TSM'ai mūsų xebros varikliukas, taip būtu dar įdomiau žiūrėti/skaityti apžvalgą! :D