Optimist78 prieš 9 metus
Tai gal visus straipsnius sukelsi iš 15min ?
Pagalvokim logiškai, kiek išvis galėtų būti straipsinių portale 15min?
Kai pagalvojai tikriausiai pats supratai koks atsakymas į tavo man užduotą klausimą.
Kokia turėtu būt žmogaus reakcija, kad pilotuot tokį lėktuvą tokiais greičiais. :smiley:
Tai pagalvokim logiškai :D Tikrai kad nebloga. Bėje, gi ne visada būtina tokiu greičiu kaip ten parašyta skristi.
EDIT:
Nebegaliu tylėti, atsibodai... Tu ką gal koks Mokslas.it ir kitų tinklapių reklamuotojas? Atsibodai, juk žmonės gali ir patys nueiti ir paskaityti ten...
Arba ateiti čia ir paskaityti. Bėje, etiketas reikalauja įdėti šaltinį, tai kaip man tada "nepareklamuoti"?
Optimist78 prieš 9 metus
@ProGreen ne į temą biškį, bet man tavo avataras primena tavo darbalaukių išdėstymą :D
Optimist78 prieš 9 metus
@quiN. katik paryškinau dar 1 "perliuką", jis žinoma jau išleistas, bet po kol kas buvo galima įsigyti jį tik Amerikoje... Koks skirtumas, piratai vistiek jau jį žaidžia :smiley:
Optimist78 prieš 9 metus
Norit tikėkit, norit ne, bet taip jau busė metų (paveiksliuką tik pakaitalioju)
Optimist78 prieš 9 metus
@Virsenas ka tu cia nusismekejai?? Play cia vps netinka... Jei norejo kad pries tai tai turi buti Played o ne Play...
Optimist78 prieš 9 metus
@Makro puiki istorija ;) Sudomino...
Pats turiu merginą, jai 14 man 15... Būnam, kalbam kartu... Stengiames praleisti kuo daugiau laiko kartu... Vakare susipykstam, ryte susitaikom ir vėl gyvenam :D