Optimist78 prieš 8 metus
8.Apsilankę, prie Ground Material pasirinkite "Restart".
9.Pakartokite tai dar 2 kartus ir lafa! Galėsite nusiimti €22+ už nieko nedarymą tiesiai į savo banko sąskaitą arba PayPal.
Tam ir reikia spausti restart du kartus. Reikia perdirbti ne tik siuksles bet ir Ground Material. Spaudziant 'restart', uzdirbami dar 8%. Kai perdirbame ne tik siuksles, bet ir ground material, pelnas lygus 60 eurams. 25 procentai yra 15 eur. Taciau nusiimti galima tik 20 maziausiai. Restartuojant procesa dar 2 kartus yra uzdirbami papildomi 8 eurai su centais. Siuo atveju nusiimti pinigus galima.
Taip uztrnkama 15 savaiciu, ne 3.
Optimist78 prieš 8 metus
@Bebras Atskirtum :D Tik šį gal nelabai atskirti galima nuo 5s. Nors galima. iPhone SE ir iPhone 5s kameros skirtinguose vietose. iPhone 5 ir iPhone SE būtų galima atskirti iš Home Button, viename fingerprint yra, kitame ne :D
Optimist78 prieš 8 metus
@Positive tačiau gi mažus telefonus kaip tik lengviau paimti į delną, nesvarbu jis ar mažas ar didelis? Kalban apie nuotraukas ir video, tai manau ekrano dydis nėra per daug svarbus, svarbu tai kaip jis išryškina spalvas ir panašiai. Supranti ką turiu omenyje?
Optimist78 prieš 8 metus
@Positive kodėl nepatinka maži ekranai? Kodėl nepatogu?
Mano mama turėjo 5" telefoną, atidaviau jai savo senąjį ir ji daugiau nei patenkinta tokiu telefono dydžiu. Patogu rankoje ir patogu turėti susavimi, na - skonio reikalas.
@SkepticalHippo nebūtų sunku, jei remiantis mano mama, jos ir pirštai gan stambūs, na išties apkūni moteris yra, tačiau priprato per 1d prie tokio telefono. Nors ji nelabai moka ir Android naudotis ir tiesiog ji nėra tokia išmani moteris, tačiau sakė iOS ir šiaip pačiu telefonu naudotis lengviau :D
Optimist78 prieš 8 metus
@PREFIXS na, dėl 4" tai čia skonio reikalas jau. Realiai aš asmeniškai labai laukiau SE versijos, kad tik galėčiau tokį mažą nusipirkti. Prieš tai buvau turėjęs 4.5" ir 5", man jie buvo per dieli. Man patinka ekrano dydis toks, kad su nykščiu galėčiau pasiekti kiekvieną ekrano kampą, nereikiant pasitelkti kitos rankos.
Grįžtant prie kameros, taip, sutinku, kad 1.2MP atrodo apgailėtinai mažai, tačiau priklauso nuo to, kaip tie 1.2MP yra išnaudojami. Gali būti kamera, kad ir 15MP, tačiau ji vistiek gali neprilygti 1.2MP Apple gaminamai kamerai.
Kalbant apie talpą, priklauso nuo to, ar tau gaila mokėti £0.79 kas mėnesį. Tiek kainuoja 50GB iCloud atminties kuri yra puikiai pritaikyta iPhone telofanams ir į ją galimą sudedti daug maž viską.
Optimist78 prieš 8 metus
@Yiin tai watafak tada jei toks tikslas xd Gi laikins ne tai kas iš ties verta dėmesio o absoliučiai viską iš eilės, kad tik karmos užsikeltų, net jei ir vsiška nesąmonė būtų.. :Di
Optimist78 prieš 8 metus
@BGC kk, mano angliškai galvai nesuprast čia buvo :D Vistiek keistai atrodo kažkaip :D