Optimist78 prieš 9 metus
Ištikrūjų atrodysim baisiai, bet gi šiuo metu užterštumą stengiamasi stabdyti mąsiškai... Taip pat, ar man vienam atrodo, kad vargu ar žmomija dar begyvuos 2000 metų? Tiksliau ar saulė bei planeta, po 2000 metų tebeišgalės mus išmaitinti?
Taip pat, gi mokslininkai kalba, kad saulė gyvena paskutiniuosius savo metus, tai bus ilgas laiko tarpas, bet kažin ar bus daugiau nei 2000, jei jie išvis sako tiesą.
Dabar kai dar kartą į nuotrauką pažiūrėjau, tai iš krūtinės atrodo, kad būsim išsipūtę kaip piktas gaidys (gyvūnas...) :D
Optimist78 prieš 9 metus
Reikės išbandyti! Mano mama žaidžai ir aš šiaip pažaidžiu :D Esu visas servijas tūrėjas, tikrai puikus žiadimukas. Žinoma 3 dalis buvo geriausia, šitą reikia pabandyti!
Optimist78 prieš 9 metus
@Karolis. arba Samsung tiesiog pagaliau pagalvos ką daro. Nebeatnaujins visų senienu ir nukreips visą dėmesį į šį telefoną. Gal net nebebus S7 :s
Optimist78 prieš 9 metus
@Simas labai ilgai kažkaip kuri tu jį... Dar prieš ~7mėn klausiau, kokį dabar projektą kuri, pasakei, kad šį. Ir dar iki dabar nėra jo? Hmmm...
Optimist78 prieš 9 metus
Bevielis krovimas?
10 min ir tlf tavo, veikiantis puikiai 4val? (kiek elektros tada valgys per 10min?)
O technologijos tikrai kad tobuleja...
Optimist78 prieš 9 metus
@DhaCrafter vien Windows10 kiek naujovių atneš ir tam jie užtruko manyčiau max 5metus, o čia jie turi visus 13! Kodėl gi ne?
Optimist78 prieš 9 metus
@KibaxaS čia buvo sarkazmas?
@Barzdocius kažkaip aš maniau, kad tik pasidalinau informacija, kas vyksta pasaulyje, o ne pamatęs apsiverkiau... Atsiprašau, jei tau taip pasirodė :(